Robi25 18.03.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Witam. Jestem aktualnie na etapie stanu surowego otwartego. Niedługo będę miał okna. Chciałbym również zamówić drzwi zewnętrzne oraz dzielące garaż od reszty domu. No i mam z tym mały dylemat jakie drzwi wybrać. Wiem, że mają to być drzwi metalowe. Wiadomo, że w domu będą montowane jeszcze instalacje, robione wylewki i tynki więc istnieje duże ryzyko uszkodzenia takich drzwi. Czy nie lepiej kupić na początek jakieś tanie drzwi z marketu które mają w środku ocieplenie z pianki? Czy może lepiej od raz porządne drzwi które będą służyły długo. Kolejne rzecz to drzwi między garażem i domem. Garaż będzie nie ogrzewany, więc drzwi te również muszą być ocieplone no i szczelne aby nic z garażu się do domu nie przenosiło. Proszę o wszelkie rady. Może macie jakiś sprawdzonych producentów drzwi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 18.03.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Między garaż a dom proponowałbym drzwi Gerda np model C, są antywłamaniowe (ponoć przez garaż łatwo wejść i złodziej ma trochę czasu na operowanie przy takich drzwiach). Nie są to drzwi zewnętrzne ocieplane ale na temperatury panujące w takim garażu wystarczą. Szczelność też myślę, że zapewnią na wystarczającym poziomie. Wejściowe do budynku zdecydowanie jakieś tymczasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 18.03.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Sądzę, że drzwi między garażem a domem powinny być też PPOŻ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.03.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Dlatego ja zwykle proponuje B30 z Polskone. Duzo kolorow, antywlamaniowe, przeciwpozarowe. Cena ok 2 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letitia 20.03.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam, podobają mi się te drzwi zewnętrzne do mieszkania co na zdjęciu w załączniku. Czy ktoś może wie jaki to producent i który model drzwi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.04.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Kolego D coś tam. Przeczytałeś regulamin? Na forum takie reklamy są niemiło widziane, a w tym miejscu sprawnie działa moderacja. Zapraszamy ponownie, ale z konkretną wiedzą,doświadczeniami, poradami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phoenix75 09.05.2013 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Witam, ja również jestem na etapie wyboru drzwi, okien i zastanawiam się właśnie co zamontować pomiędzy garażem a mieszkaniem. Powyżej widziałem dwie konkretne propozycje, czy ktoś ma zamontowane u siebie takie drzwi z Gerdy lub Przeciwpożarowe Polskone ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts