glorusek 18.03.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Witam pilnie musze juzzamowic grzejnik do nowej lazienki i nie wiem co, chce kupic cos do 700zł drabinke na reczniki, jakiej firmy beda najlepsze i jakie? biale? prosze o szybkie doradztwo i gdzie najlepiej zamowic jesli ktos zamawial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystek38 19.03.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Nie polecam pośpiechu Za to jeśli będziesz decydował się na konkretny model to nie zapomnij dokupić grzałki elektrycznej która fajnie sprawdzi się w okresie w którym nie będzie pracowało centrale ogrzewanie a będziesz chciał np. suszyć ręczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glorusek 19.03.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Co sadzicie o grzejniku z chromem galwanizowanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirosag 19.03.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ja niedawno zamawiałem bezpośrednio u producenta Heniks (heniks.pl), robią na dowolny wymiar i w dowolnym kolorze - wysyłka kurierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glorusek 19.03.2013 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 ale dobra ta firma heniks? szukam czegos dobrej jakosci za dobra cene, zeby mi po kilku latach nie zgnil albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystek38 20.03.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ja niedawno zamawiałem bezpośrednio u producenta Heniks (heniks.pl), robią na dowolny wymiar i w dowolnym kolorze - wysyłka kurierem. Jeśli robią na zamówienie to raczej tani nie są prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakubdab 21.03.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) Polecam Ci Delfina, mam jestem zadowolony, a żona mówi, że nawet nie czyści się tak źle;p Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez edde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eliaszek 03.04.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 zgadzam się, też ma te grzejniki delfin. okazuje się, że cena poszła w parze z jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystek38 08.04.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) okazuje się, że cena poszła w parze z jakością. Cena z jakością również idzie w parze w przypadku producenta Irsap [reklama] Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez edde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts