jeronimo 18.03.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Witam, zastanawiam się nad zastosowaniem Bezpłatnego Dostępu do Internetu (BDI) firmy Aero2 w systemie alarmowym. Czy ktoś jest wstanie mi odpowiedzieć czy np. Moduł monitoringu GPRS-T2 firmy Satel będzie poprawnie współpracował z kartą SIM Bezpłatnego Dostępu do Internetu oferowanego przez Aero2. Na ich stronie wyczytałem: Jakie są parametry techniczne Bezpłatnego Dostępu do Internetu? BDI dostępny jest wyłącznie w zasięgu sieci Aero2. pasma 900 MHz lub 2500MHz technologia HSPA+ (900 MHz) lub LTE (2500MHz) Jakie urządzenie umożliwia korzystanie z Bezpłatnego Dostępu do Internetu? Urządzenia telekomunikacyjne współpracujące z kartą SIM Bezpłatnego Dostępu do Internetu oferowanego przez Aero2. Zgodnie z zapisami w Regulaminie Bezpłatnego Dostępu do Internetu urządzenie telekomunikacyjne umożliwiające za pośrednictwem karty SIM korzystanie z Bezpłatnego Dostępu do Internetu to terminal kategorii 10, obsługujący transmisję danych w technologii HSPA+ w paśmie 900 MHz (pasmo 8 ) lub kategorii 3 obsługujący transmisję danych w technologii TD-LTE w paśmie 2500MHz (pasmo 38 ). Urządzenia współpracujące: http://www.aero2.pl/modemy.html Jakoś nie mogę znaleźć szczegółowej specyfikacji GPRS-T2... i nie wiem czy ten pomysł może wypalić? Co o tym sądzicie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maanniutek 20.03.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Watpie czy ktos to testowal ale ciekawy pomysl. gprs ma dane do logowania do serwera gprs oraz wysyla sms. to drugie napewno nie pojdzie bo z tego co wiem to z areo nie wyslesz sms. najleoiej zadzwonic do dostawcy areo i tam spytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts