plusfoto 08.01.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ja też po cichu na to liczę.. Umiecie liczyć? to liczcie na siebie. Bombardujcie posłów z waszego regionu postulatami. W końcu ich wybieraliście i oni was reprezentują. Zbliżają się wybory do EP więc jest szansa że coś dla nas zrobią. Ja przynajmniej tak zrobiłem. Jak każdy będzie tylko liczył że ktoś inny to załatwi to nic z tego nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaar 10.01.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Moze umiescic taki postulat na stornie forum skad ludzie mogliby poprostu go wydrukowac i przeslac/wyslac mailem ? tak glosno mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julo23 10.05.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 (edytowane) Ludzie będą kupować bez FV. U nas w lokalnych składach budowlanych trzeba było się upominać o FV, a teraz to będzie dopiero eldorado. Mało to jest wyłudzeń VATu w kraju ? Nie od dziś wiadomo że mafia przebrażowiła się na te wyłudzenia. Niestety my za to zapłacimy, ale żadnych większych wpływów do budżetu bym sie nie spodziewał.Cała branża budowlana to jedna wielka szara strefa. Fiskus niestety nie ma odpowiednich narzędzi i działa jak za "króla ćwieczka". Widocznie tym na "górze" jest tak wygodnie. Bo ich rodziny mogły robić jeszcze większe przekręty. Edytowane 10 Maja 2014 przez julo23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts