evol1 18.03.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Witam Mam do Was pytanie czy jest tu ktoś może ze śląska najlepiej z okolic Dąbrowy Górniczej kto mógłby mi polecić jakąć dobrą firmę od POŚ bo szukałem i pytałem w różnych tematach na forum muratora i brak jakieś rady więc może tu się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy44 03.04.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 jestem ze Śląska i mam oczyszczalnię od Aquaeco (mój szwagier również) - firma spod Poznania, ale nie było żadnego problemu - oczyszczalnię postawili w dwa dni (mam model as1 z odprowadzeniem do gruntu). Dostarczyli również wszystkie dokumenty do zgłoszenia buowy, musiałem tylko wypełnić druk i finał oczyszczalnia działa ponad 3 lata, u szwagra również. Nie miałem żadnego problemu, dokonują przeglądów, wszystko robili rzetelnie, cene montażu miałem podaną przejrzyście (w cenie tyle i tyle rur, kabli, wykopu, materiałów itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasdom 04.04.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Masz po sąsiedzku w Sosnowcu dobrą firmę i pewny serwis, pokażą Ci kilka działających modeli w okolicy firmy max 10 km mają kilka zamontowanych, pewnie i w dąbrowie coś się znajdzie. Ja mam od nich w Porębie i jestem zadowolony. Mieszkam z teściami co prawda, ale pod stary dom podłączone i śmiga. Nie podaję nazwy wykonawcy, bo już raz po mnie pojechali na forum, ale sprawdź sobie po adresie Sosnowiec, ul. Kraszewskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliver74 05.04.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Witam Mam do Was pytanie czy jest tu ktoś może ze śląska najlepiej z okolic Dąbrowy Górniczej kto mógłby mi polecić jakąć dobrą firmę od POŚ Przyznam , że też jestem z Dąbrowy Górniczej i mam ten sam problem. Obecnie rozmawiam z firmą Annol z ul. Laski. Jeśli ktoś coś słyszał o tej firmie to proszę o podzielenie się wiedzą i doświadczeniem. pytanie do jurasdom: co to jest za urządzenie ? Zastanawiam się nad oczyszczalnią MCA-6 z Instaleko a wizualnie ze zdjęcia wygląda bardzo podobnie. Jak się sprawuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasdom 05.04.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Tak jak już pisałem wcześniej dla mnie rewelacja, głównie konserwacja, pomiar osadu, czyszczenie kosza i czasem przemycie wężem. Teraz nie zaglądałem przez jakiś czas bo zimno. Przede wszystkim wykonawca OK. Jak raz był u mnie na serwisie to pół wsi na porady przyszło i nie powiem pomógł. Model u mnie VH ale sąsiad zamontował od tej firmy EK-S i jeszcze mniej przy niej robi, nowsza technologia, fajny separator pisku i tłuszczów w pierwszej komorze. Dzisiaj chyba bym się na tamtą zdecydował. Mają spory wybór oczyszczalni więc pewnie coś doradzą. POZdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts