nosky 18.03.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Po tylu latach czytania forum, czas się w końcu przywitać Witam i mam nadzieję że nie będę sprawiał zbyt wiele kłopotów O mnie (w kontekście budowy domu): - buduje dom (obecny etap: stoi parter, za miesiąc mam nadzieję że całość będzie zadaszona) - zbudowałem domek dla dzieci (o tym w osobnym poście) - przymierzam się do budowy grillo-wędzarni (projekt w trakcie opracowywania) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leb3 20.03.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 O! Witam serdecznie Jak by się udało zrealizowac ten ostatni projekt (grillo-wędzarnia) to z chęcią bym dowiedział się czegoś więcej. Mi też coś takiego się marzy i jak uda się w końcu postawić dom, to będzie to pierwsza rzecz, która ma się pojawić na działce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts