Tomasz Łuczak 21.04.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Zastanawiam sie jakie zastosowac oswietlenie w nowym domku. Poradzcie czy tradycyjne zarowki, swietlowki, halogenki czy moze cos z elektroniki diody... Podajcie jak znacie jakies dobre strony www firm dotyczace tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 23.04.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 To chyba zależy przede wszystkim od stylu jaki preferujesz: nowoczesny, czy bardzo nowoczesny, czy super-techno-nowoczesny . czy lubisz wiele źródeł światła,czy preferujesz górne oświetlenie. Ja na przykład nienawidzę halogenów i nikomu ich nie polecę, ale to przecież kwestia gustu. Do kuchni za to polecam linestry -dają oświetlenie żarowe, ciepłe, ale wyglądają jak małe świetlówki, do zamontowania pod szafkami wiszącymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 27.04.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 w domu napewno energooszczedne zwazyeszy na spora ilosc punktow swietlnych a kto co lubi to inna sprawa w tym momecie w mieszkaniu mam sufit podwieszany i wszedzie sa lampki na 220v ale w stylu halogenow i mnie sie osobiscie podobaja. w domku planuje napewno pare halogenow poniewaz daja mocne swiatło ktore pasuje np do różnych wnęk, + napewno halogeny do oświetlenia schodów bezpośrednio przy stopniach - kwadratowe oswietlenie napewno trzeba rozplanowac z glowa ! ja zaluje ze w mieszkaniu nie zrobilem paru wiecej wylacznikow itp. pozatym oswietlenie nadaje klimat wnetrza tak ze jest bardzo istotna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yna 27.04.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Co kto lubi. Ja nie znosze lamp wiszacych i kinkietow brrrr.... wiec w calym domu mam roznego rodzaju halogeny - a jest teraz w czym wybierac. Moim zdaniem jest slicznie, wygodnie i funkcjonalnie ale wszystko to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts