julianna16 10.04.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 W programie płytki podłogowe układały się zupełnie inaczej niż te na ścianie, więc dałam coś zupełnie innego, bo źle to wyglądało. Idealnie byłoby gdybyś miała gres 60x60 na podłogę, ale jeśli jest 30x60 to może ułożyć płytki w zgodzie z fugami na ścianie z wc. Wtedy nie bądą się zgadzać na ścianie z oknem i grzejnikiem. Są krótsze, więc powinno to być mniej widoczne. Tylko nie wiem czy będzie pasowało z tym co masz na zewnątrz (chodzi o kierunek położenia płytek), bo jeśli dobrze rozumiem płytki będą też przed łazienką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpestka 11.04.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Myślalam o takim ułożeniu gresu na dole domu: łazienka tak jak ścianka z wc, natomiast hol, wiatrołap i kuchnia w cegiełkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.04.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Widzę, że bawiłaś się w paint . Ja też tak "płytkowałam" . W takim układzie jest to niezłe rozwiązanie Podobają mi się płytki układane w cegiełkę . Edytuję post, bo chciałam dopytać o Twoją barierkę . Jest bardzo podobna do Moorelkowej. Czy Twoja wyszła drożej? (Moorelka płaciła ok. 300 zł/m) Kto Ci ją robił? Kowal? Ślusarz? Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.05.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Bpestko , Przyszłam Ci podziękować za pomysł na układ w moim gabinecie . Jak będziesz miała chwilkę to zajrzyj by zobaczyć jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts