KK2012 19.03.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Witam! Zakupiłem bramę przesuwną w Castoramie z dołączonymi rolkami w ilości 8 sztuk. Zastanawiam się jednak czy podołają zadaniu czy lepiej może od razu je wymienić na coś lepszego? Słyszałem, że jedna dobra rolka może kosztować ponad 300 zł. Jest sens takiego zakupu czy lepiej sobie odpuścić? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radziej3city 22.03.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Witam! Zakupiłem bramę przesuwną w Castoramie z dołączonymi rolkami w ilości 8 sztuk. Zastanawiam się jednak czy podołają zadaniu czy lepiej może od razu je wymienić na coś lepszego? Słyszałem, że jedna dobra rolka może kosztować ponad 300 zł. Jest sens takiego zakupu czy lepiej sobie odpuścić? Pozdrawiam! Nie wiem co tam w castoramie Ci dali ale na alledrogo za 300zł swobodnie kupisz cały komplet do bramy,czyli;dwa wózki(najlepiej wahliwe),rolka prowadząca,rolka najazdowa i najazd.Jeżeli chcesz żeby była trochę cichsza ale za cenę wytrzymałości rolek wybierz rolki z poliamidu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts