OlaK 21.04.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Jakie drzwi 120 wstawiacie do salonu? Asymetryczne 80+40 czy symetryczne 2 skrzydla po 60? Nasze beda musialy byc codziennie zamykane i otwierane ze wzgledu na psa, wiec z 2 x 60 chyba za duzo zachodu..? Oferta gotowych drzwi 80+40 na rynku wydaje sie uboga. Na razie znalazlam jedynie w Porcie i nie zupelnie sa to takie jakie bym chciala. Czy jakas inna firma ma w ofercie drzwi asymetryczne? Czy moze zamowic u stolarza...? pozdrawiamOlaK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 21.04.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 my mamy 80 + 50 - ale dopiero się montują więc nie wiem jak w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 21.04.2004 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 A jaka firma? Czy moze zamawiane u stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 21.04.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Poniewaz są to (b. ładne ) plastiki to wymiar może być jaki chcesz- firma która ma w różnych miastach swoje filie- Okno Plus -( z gł. siedzibą w Krakowie ) ale okna bajera zwłaszcza typ Owal plus - polecam . W środku mam białe z e srebrną matową klamką a z zew, złoty dąb NO i ten Owal nie takie kanciate jak inne okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 27.04.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 saon bez drzwi, takie rozwiazanie najbardziej mnie osobiscie odpowaiada daje to poczucie wiekszej przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts