kori 19.03.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Pytanko do forumowiczów, jakie rynny polecacie plastikowe czy stalowe??Kilku sprzedawców poleciło mi plastikowe, twierdzą ze stalówki sie wyginaja.No i plastikowe tańsze. Jakiego producenta polecacie??Malrey?? czy coś innego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majdzik 20.03.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ja mam galeco stalowe - nie mam żadnych uwag. Plastikowe ma teść - widoczne są duże odbarwienia elementów + strzelają jak szalone przy zmianach temp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 20.03.2013 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 a jeśli stalowe to jakie polecacie? mam dach 2spadowy pow. ok 150m/kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.03.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Najlepiej z metali szlachetnych: miedź, tytan-cynk, aluminium. Ze stalowych dobry produkt ma LINDAB. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 22.03.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 a co myślicie o Plastal stalowe nasz polski produkt??słyszałem bardzo wiele pozytywnych opinii to samo tyczy się plastikowych Bryza - dużo bardziej elastyczne vs Marley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodeek 22.03.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Z metalowych polecam wspomniane Galeco i Lindab, no i Plannja. Z plastikowych Kaczmarek. A co do Plastala, nie zbyt dopracowany produkt.Podsumowując: jeśli metal, polecam Galeco ze względu na cenę, a plastik to tylko i wyłącznie Kaczmarek, bo po pierwsze nasz polski, po drugie nie widziałem lepszej i trwalszej PVC na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1555 25.03.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Ja również posiadam stalowe rynny dachowe i jestem zadowolony. Wydaje mi się, że lepiej w nie zainwestować bo są wytrzymalsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 25.03.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Ja również posiadam stalowe rynny dachowe i jestem zadowolony. Wydaje mi się, że lepiej w nie zainwestować bo są wytrzymalsze. Odkopales temat sprzed roku aby zareklamować produkt ktory sprzedajesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 26.03.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 No właśnie, takie spamowe wpisy powinny być usuwane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts