gorzkajakmokka 20.03.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 (edytowane) Witam. W listopadzie zaczęliśmy wynajmować mieszkanie. Oglądalismy je wieczorem i w sumie nie pomyślałam o tym aby przyglądać się sufitowi. Po jakimś czasie ktoś nam na to zwrócił uwagę i powiem szczerze nie wiem co to? Sufit w pokoju i kuchni ( aneks kuchenny) oraz w mniejszych pokojach ma takie jakby bulwy (?), podchodzące powietrze? Nie umiem tego fachowo określić. Wygląda jakby farba odstawała od sufitu. Gdzieniegdzie już pęka po długości takiego "bąbla" a w innych już się lekko wykrusza. Mieszkanie znajduje się na ostatnim piętrze. Z tego co mi wiadomo ma ok 4-5 lat. Zgłosilismy to właścicielom, ale nie za bardzo się przejęli. A ja nie wiem, czy to może w końcu spadnie? Czy może jest tam jakaś wilgoć ( mamy w domu małe dziecko). Czy to jakiś błahy problem, który w chwilę da się rozwiązać? Załączam zdjęcia, ale mało na nich niestety widać. Będę wdzięczna za każdą pomoc. Edytowane 20 Marca 2013 przez gorzkajakmokka Dorzucam kilka zdjęć więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 20.03.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ciężko powiedzieć co to jest, podejrzewam że wilgoć wychodziłaby na farbie a nie pod nią, miałem kiedyś podobny przypadek - wina była wykonawcy, który w nieodpowiednich warunkach nakładał gładź u Ciebie może być podobnie, ale warto aby zobaczył to ktoś kto zna się na rzeczy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts