michal_l 30.03.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wiem, że jako reklamodawca i osoba związana biznesowo z Uniflexplus+jestem - przynajmniej dla niektórych czytelników - nieobiektywny.Staram się wyrażać opinie w marę wyważone, proponując rozwiązania fajne z punktu widzenia użytkownika. Argument "zrób instalację po staremu bo tak umie instalator" jest trochę niepoważny.Instalacja ma być optymalna dla inwestora, a prawdziwy fachowiec poradzi sobie z każdą technologią,bo tak się składa, że najtrudniej jest zrobić poprawnie instalację na elastycznych sreberkach, nieco łatwiej na sztywnych a w systemach rodzielaczowych to już łatwa i szybka robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 22.04.2013 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Odkopuje temat. Dopiero dzisiaj dostalam poprawiony projekt:mad: No niby wszystko cacy, pozmienial wartosci tak jak chcialam, ale zastanawiaja sie mnie te wywiewy w holach:confused: Po co one tam sa? Zostawic tak jak jest czy odeslac do poprawki jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_l 22.04.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Przypuszczam, że wywiew w hallu został zrobiony dla zbilansowania. Taki wywiew nie jest złym pomysłem, szczególne jeżeli jest to np. przedsionek pełniący także rolę garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts