MIKI MALARZ 07.02.2017 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Panie e_gregor dziękuję Panu za wspaniałą rade .Jak będę kiedyś potrzebował fachowej porady to na pewno do Pana napisze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ErykaJ 28.04.2017 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Z przyjemnością polecam farby do malowania glazury i terakoty marki MAJIC serii Diamondhard ( niemalże nieograniczona kolorystyka -możliwość nawet sczytania koloru z przedmiotów). Wysoka wydajność oraz sprawdzona jakość - wiem i polecam gdyż znam te produkty od podszewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajkelLBN 05.10.2017 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Witam, Czy ktoś z was używał farb marki MAJIC serii Diamondhard? Pytam ponieważ się przymierzam do malowania a widzę że mają dużo niższą cenę niż pozostałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toleco 22.10.2018 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2018 WitamSzukam opinii na te mat farby 3v3 lub iinej do glazury. Czy ktoś już użytkuje takie malowane płytki dłużej niż 2 lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blue_power 28.10.2018 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Przyłączam się, może ktoś coś więcej napisać o tych farbach? Jak sprawują się po paru latach? Np pod prysznicem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaladam 10.02.2022 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Wrócę do tematu.Chciałem zapytać czym szpachlujecie ubytki na płytkach przed malowaniem farbą epoksydową. Nigdzie nie mogę znaleźć takiego info. Myślałem o zwykłym akrylu. Może ktoś już to przerabiał. Będę wdzięczny za podzielenie się wnioskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 10.02.2022 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Szpachla samochodowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts