Marlukas88 21.03.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witam. Poszukuję sterownika do 3 pomp. Posiadałem już sterownik firmy auraton model multi 1111 lecz miałem z nim ogromne problemy dotyczące awarii tego sterownika. W ciągu 2 miesięcy wymieniłem już dwa sterowniki tej firmy z powodu awarii (prawdopodobnie awarii przekaźników). Szukam zamiennika tego sterownika na naszym rynku lecz nie wiem gdzie szukać. Moja instalacja składa się z Bufora WGJ-B multi firmy Elektromet oraz 3 pomp.Pierwsza pompa tłoczy wodę przez kocioł zasilając (ładując) bufor. Druga pompa znajduję się w instalacji ogrzewania podłogowego (parter budynku) a trzecia pompa w instalacji ogrzewania grzejników (poddasze użytkowe domu). Czy ktoś może mi tutaj podsunąć jakiś inny sterownik podobny do tego firmy auraton?? Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 21.03.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jaki masz kocioł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi_grzes 21.03.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 poszukaj w ofercie firmy frisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marlukas88 21.03.2013 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Kociołek zwykły Viadrus 11,7 KW (niecałe 100m2 pow. użytkowej w domu szkieletowym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi_grzes 21.03.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Kociołek zwykły Viadrus 11,7 KW (niecałe 100m2 pow. użytkowej w domu szkieletowym) poszukaj odpowiedniego frisko dla siebie wejdz na ich strone to dosc profesjonalne sterowniki kotłowni mysle ze znajdziesz interesujace cie schematy itp ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts