wroobelek 22.03.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Witam , może ktoś podać mi przepis , który upoważnia urząd do zawiadomienia sąsiadów o budowie na mojej działce. Może ktoś wie kiedy urząd musi zawiadomić właścicieli działek , które bezpośrednio nie sąsiadują z moją , z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.03.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Jeśli działki znajdują się w obszarze oddziaływania, a zgodnie z prawem Budowlanym: Art.3. 20) obszarze oddziaływania obiektu – należy przez to rozumieć teren wyznaczony w otoczeniu obiektu budowlanego na podstawie przepisów odrębnych, wprowadzających związane z tym obiektem ograniczenia w zagospodarowaniu tego terenu; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts