martom 22.03.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) Witam. Posiadam na sprzedaż 2 zbiorniki z tworzywa PE. Zbiorniki są nowe nigdy nie używane. Posiadają właz zamykany na klucz bardzo solidny.Jeden zbiornik ma pojemność 1700 l czynnej a drugi ok 1000 czynnej pod właz jest więcej.W zbiornikach zamontowane są deflektory na wlocie. Można je połączyć razem lub każdy osobno. Są otwory oraz króćce wejściowe. Jeden zbiornik ma wspawane podłączenie gwintowane 1 i 1/4 cala możliwość podłączenie zaworu lub pompy wody.Zbiorniki są do odebrania w Radzyminie ja przewoziłem je zwykłą przyczepką.cena większy 600zł. mniejszy 400 zł.W razie pytań 669 994 893 Ps. Już sprzedane.!!!!!!!!!!!!! Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez martom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 23.03.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 jestem zainteresowany ale dopiero po świetach - jesli nie sprzedasz to wezme ten wiekszy - daj info na priv jak bedziesz zainteresowany, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martom 12.04.2013 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dalej aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts