lukasz860910 22.03.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Witam. Mam pytanie, do wyboru dwie firmy amberline i oknoplast cena podobna, amberline około 1000zł taniej, okucia WINK HAUS activPilot, 5 komorowe, dwie szyby profil Swingline - oknoplast ten sam profil Orion Plus okucia Maco dESIGN+ profile takie same tylko fabryki składające inne, okucia lepsze według mnie stosuje amberline oknoplast znany opinii dużo amberline ma mniej opinii prawie zero - może i dobrze wnioskuje żę jeżeli ktoś kupi dobre okno i jest zadowolony nic nie pisze a kupi okno coś nie tak to od razu smaruje:) często ja odpowiadam na innych pytania teraz sam jestem ciekaw opinii ekspertów w tej dziedzinie profil, szyby - takie same ciepła ramka, uzupełnienie wrębu okna na dole - każdy daje to w standardzie którą firme wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 23.03.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 z tego co wiem to amberline to dobra firma. Dobrze wykonane okna. A ze opinii nie ma za dużo to też efekt tego że jest to lokalny producent. A oknoplast ma ludzi którzy sztucznie napędzają opinie o ich produktach więc stąd można więcej znaleść informacji o nich. I bardzo dobrze wnioskujesz, że jeśli nie piszą o nich źle to można im zaufać. A tego tysiąca przeznaczyć na wyjazd majowy np. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 23.03.2013 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 z tego co wiem to amberline to dobra firma. Dobrze wykonane okna. A ze opinii nie ma za dużo to też efekt tego że jest to lokalny producent. A oknoplast ma ludzi którzy sztucznie napędzają opinie o ich produktach więc stąd można więcej znaleść informacji o nich. I bardzo dobrze wnioskujesz, że jeśli nie piszą o nich źle to można im zaufać. A tego tysiąca przeznaczyć na wyjazd majowy np. Pozdro dzięki za odp też tak myślałem ale chciałem się upewnić, w turku jest punkt gdzie można kupić veke składaną przez amberline, podejście do klienta mają dobre, pytałem jak montują okna i według mnie wszystko ok ale na ten temat wypowiem się po ich montażu, serwis blisko chyba nikt nic negatywnego nie napisze myśle że nie ma się co zastanawiać nie ma co przepłacać za nazwe faktycznie lepiej na majowe przeznaczyć pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 23.03.2013 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 w sumie temat dodany wczoraj a więc jak macie jakieś opinie piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławas7 23.03.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 nie jestem znawcą tematyki okiennej, ale pozwolę sobię wtrącić swoje trzy grosze....osobiście uważam że dobry produkt nie wymaga nagłośnienia...reklamy w mediach itd....ten tysiączek rożnicy to dokładnie tyle, co firma dolicza każdemu klientowi za reklamę....był czas , że starałem się .....reklama w mediach...na Budmie....teraz wiem że najlepszą reklamą jest, gdy sąsiad powie sąsiadowi że to dobry produkt i dzięki temu klientowi pozostaje tysiączek w kieszeni..,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 24.03.2013 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 nie mogę spać i tak przeglądam maile i znalazłem wycenę firmy oknoplast cena 17 959.00 100% wpłaty ale niżej jest suma za montaż 2 230.00 czyli przepraszam za wprowadzenie w błąd wycenę robiłem w styczniu a zamawiać będę na początku kwietnia i zapomniałem o tym montażu teraz szukałem bo będę podpisywał umowę i różnica jest dużo większa bo w sunday za okna amberline zapłacę około 16900 z montażem a w oknoplast ponad 20000 różnica około 3000zł duża i nie duża jak wiesz że produkt za który płacisz jest dobry , porównywalny to różnica bardzo duża chce kupić okna które posłużą mi długo dla tego nie byłem pewien co do amberline ale ich okna wydawały się bardzo dobre, opinii nie ma negatywnych więc nie ma się nad czym zastanawiać , szukałem po sieci też nic nikt negatywnego nie pisze więc myślę że to dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.03.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Powiedzmy, ze jako "starszy stażem" kolega z forum dodam od siebie:- nie pamiętam złych wpisów na Amberline. A trochę podczytuję różne fora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 24.03.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 ...........A ze opinii nie ma za dużo to też efekt tego że jest to lokalny producent............... Nie taki lokalny, to nie jest jakaś mała fabryczka. Punkty sprzedaży chyba w każdym województwie. Po prostu za mało się reklamują w stosunku to innych producentów. Złych opinii nie widziałem, producenta śmiało można polecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 24.03.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Powiedzmy, ze jako "starszy stażem" kolega z forum dodam od siebie: - nie pamiętam złych wpisów na Amberline. A trochę podczytuję różne fora:) też szukałem i nic nikt nie pisze, to spokojnie zamawiam i jest ok w dzisiejszych czasach lepiej poczytać i poszukać opinii, firm jest mnóstwo dlatego jak ktoś będzie szukał to na temat amberline opinie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 24.03.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola04 09.04.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ja w tym roku zakupiłam komplet okien do domu z Amberline.Ładnie się prezentują,3 szybowe, profil Veka ,ciepła ramka ,dodatkowa uszczelka.Cenowo wyszły o 2 tyśki mniej niż Sucko ,czy inne znane.Też nic o tej firmie nie wiedziałam,skuśiła mnie cena,obsługa w sklepie i wygląd okien.:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 09.04.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ja w tym roku zakupiłam komplet okien do domu z Amberline.Ładnie się prezentują,3 szybowe, profil Veka ,ciepła ramka ,dodatkowa uszczelka.Cenowo wyszły o 2 tyśki mniej niż Sucko ,czy inne znane.Też nic o tej firmie nie wiedziałam,skuśiła mnie cena,obsługa w sklepie i wygląd okien.:yes: I z tej radości znalazłam to forum i przeszłam proces rejestracji tylko po to by napisać jeden pean pochwalny i zniknąć na zawsze. Nie ma to jak profesjonalny marketing ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.04.2013 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Muszę przyznać że A. pojawia się ostatnio w wielu miejscach co może wydawać się nienaturalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowapoznan 23.04.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 I z tej radości znalazłam to forum i przeszłam proces rejestracji tylko po to by napisać jeden pean pochwalny i zniknąć na zawsze. Nie ma to jak profesjonalny marketing ;) pewnie, że podejrzane,ale ostatnio też miałem spotkanie z klientem na budowie i powiedział, że obiecano mu dodatkowy rabat, jeśli wypowie się pochlebnie po montażu,jednakże pod warunkiem, że będzie zadowolony...nie wiem, czy chodziło akurat o Amberline, ale nie wszystkie wpisy muszą być "oszukane"...sam skorzystałem z oferty Amberline i jestem zadowolony. Okna na okuciach ukrytych, profil Alphaline90, szyba Ug=0,5, ciepła ramka, i jest ok. więc polecam. nie twierdzę, że są najlepsi...klient decyduje, co mu najbardziej odpowiada...wpisu nie robiłem, ale " szeptaną " reklamę mieli za darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doniudondiego 25.11.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Amberline ma dobre profile ale gorzej z jakością wykonania Mam te okna już jakiś czas Jedno okno reklamuje od pół roku i tylko obiecanki słyszę Nie traktują poważnie klienta To nie jest profesjonalna firma która jak coś nie gra to przyjeżdża załatwia sprwawę i zapominasz .Bujam się już nimi pół roku Partacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniulek 08.11.2015 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Ja tez chcę wyrazić swoją opinię na temat okien Amberline. Przed zakupem okna oglądaliśmy w sklepie i u znajomych, którzy chwalili zakup, ale większość okien które zakupili to nieotwierane fixy. Zamówiliśmy i nasze okna zostały zamontowane w czerwcu, od września nie można było już zamknąć do końca klamki, zgłosiliśmy i po wizycie monterskiej okazało się że drzwi balkonowe są wypaczone i że nadają się do wymiany. U znajomych pojawił się ten sam problem. Zobaczymy jak się to dalej rozwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts