Nft 22.03.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Witam!Czy ktoś ma jakieś opinie (poparte dowodami) o tej firmie produkującej okna na profilach Veki ?Mamy wybrane dwie firmy podobne cenowo tylko że o nich nic nie wiemy. Pierwsza - Simprof znaleziona w Internecie, zaprezentował ją nam ich handlowiec w siedzibie, natomiast drugą "Dobre-okna" z Węgrowa polecił znajomy, który miał montaż ok 2 m-ce temu, a wybrał ją ze względu na ofertę cenową.Zapytanie ofertowe wysyłaliśmy na profil Veka V90 3 szyby.Jakieś opinie o tych firmach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nft 30.03.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 A może ktoś słyszał jakieś opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nft 23.07.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Czy po czterech miesiącach też nikt nic nie słyszał o firmach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.07.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Na to wygląda że nikt nie słyszał, albo nie jest aż tak zachwycony by piać z zachwytu (moi klienci też nie piszą pochwał, bo ich o to nie wypraszam ani nie obiecuję za to dodatkowych rabatów). A Ty czwarty miesiąc czekasz na dobre słowo by zamówić okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nft 26.07.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 No niestety kolego myślałem że uda mi się zamówić okna z zimowymi cenami, ale przez moją pracę, czyli brak wolnego czasu tak mi zleciał czas... Inna kwestia że każdy uświadamiał nas że lepiej zamawiać okna po wykonaniu stanu surowego i pomiarach faktycznie wykonanych otworów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts