klimek1974 23.03.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 mam pytanie jak później kontynowac układanie styropianu do góry na tak zawiniętą folię kubełkowa listwy startowej nie ma jak dać czy istnieje jeszcze jakieś inne rozwiązanie Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ostap 28.03.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Obciąć tą folię. A gdzie będzie poziom terenu (ziemi, kostki, opaski wokół budynku)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hokejgk1 28.03.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ja proponuje zrobić tak jak Ostap, obciąć ją na poziomie opaski żewirowej i zakończyć tą listwą co masz teraz przybitą do bloczka. Mam pytanko czym wykonana została izolacja bitumiczna ? Co to za produkt ?I jeszcze pytanko ściany chyba są lane ? Czy z bloczków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimek1974 29.03.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Witam Dzięki za powyższe posty. To zdjęcie jest z internetu ale chciałem zrobic podobnie Bo mi się wydaje ze jak utnę ta folie na wysokość styropianu fundamentu to woda będzie się dostawać pomiędzy styropianem a folia kubelkowa Ja mam fundamenty wysuniete dość wysoko bo teren krzywy i będę musiał obsypac ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts