Charlie 23.03.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Życzę naszym żeby ich San Marino rozj...ło. A budżet na Mundial w Brazylii przeznaczyć na siatkówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 23.03.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Na mecz przełączyłem 3 razy w 5, 10 i w 90 minucie. Czyli obejrzałem cały mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.03.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 No proszę. Jakie cudowne chwile dla kibiców. Lewandowski strzelił karniaka. To znaczy ledwo strzelił. Też mam życzenia dla naszych jak autor wątku. Kibicuję San Marino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 12.04.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 byłem zarówno na meczu z Ukrainą jak i z Sana Marino.... niestety ta Kadra nie ma przysżłości.... bez pomysłu i zaangażowania. no cóż - może kiedyś się chłopaki przełamią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts