shayba 23.03.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 (edytowane) opowieści różnej treści czyli komentarze do dziennika budowy Witam wszystkich zainteresowanych opowieści różnej treści, uwagi, spostrzeżenia i co kto tam sobie życzy ( w granicach zdrowego rozsądku oczywiście...) można zamieszczać tutaj pozdrawiam cieplutko Shayba Edytowane 23 Marca 2013 przez shayba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 08.06.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Heloł, to ja sama sobie komentarz zostawiam: Babo beznadziejna jesteś! To najpierw po trudach wielkich wątek nowy zakładasz, a potem sama go uśmiercasz jak roślinki na balkonie. Widać kilerstwo się ciebie ima na każym polu działalności... Weź się w garść, bo szkoda zawracania doo.. yyy... gitary PS. Dlaczego do siebie się zwracam w drugiej osobie??? Kurka, specjalista mi chyba potrzebny. Od zaraz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 czytałam tam, będę czytac i tu. może skrobnę cos czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.06.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Oooożeżniepierdzielę No normalnie cała nerwa na jeb..ną trawę, jeszcze bardziej jeb..ne komary mi przeszła jak me piękne oczy Cię ujrzały Nowa odsłona podoba mi się bardziej , bo ...... jest nowa Piję właśnie Twoje nowe życie, ok ???? Sama dla siebie - obiecuję POSTARAĆ SIĘ poprawić. ( Kiedy to przeczytam za pół roku, po dalszym nic tu nierobieniu, to chyba będzie mi głupio? dlaczego przeczytałam posrać się ??? Edytowane 8 Czerwca 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 08.06.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Witam, witam, sprowadził mnie do Twojego dziennika Twój nick. Moja dobra kumpela ma "ksywkę" Szajba, i jak owa "ksywka" wskazuje w dobrym tego słowa znaczeniu oczywiście, kobitka jest postrzelona i pozytywnie zakręcona . Jedyna w swoim rodzaju . No coo, Szajba to Szajba:D. Przewietrz swoje przepastne pokłady pamięci na dyskach lub innych nośnikach i wstaw jakieś fotki. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.06.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Tam czytałam i kibicowałam - to i tu będę, skoro mogę Mam nadzieję, że jednak fotki wrzucisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 No to i ja jestem... Szjba... opisuj, zdjęcia wklejaj.. bo ciekawa jestem tej dalszej pracy w tym czy w tamtym domku ( w sumie nie wiem czy jest nadal tamten czy teraz jest ten..) Opowiadaj co słychać... Artix .. to fakt.. Szajba to Szajba.. Nie znam bardziej szalonej, pełnej energii ii uśmiechu dziewczyny jak Szajba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 09.06.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Artix .. to fakt.. Szajba to Szajba.. Nie znam bardziej szalonej, pełnej energii ii uśmiechu dziewczyny jak Szajba Chyba wszystkie Szajby są takie same:D. Już widzę co by się działo jakby Szayba spotkała się z moją Szajbą . Ta moja jest duszą towarzystwa, zapraszamy ją na wszystkie nasze imprezki, po przeczytaniu dwóch postów widzę, że ta forumowa też by się "nadała" . Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.06.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 NO to ja tez wpadłam ( tfu tfu przez lewe ramie byle nie doslownie) w odwiedziny, ale widze ze ciebie t tu glownie nie ma Cieszę sie na nowy dziennik i komenty bo to chyba oznacza twoj powrot na łono rodziny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 20.06.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Hejka wszystkim! Jest mi niezmiernie miło, że pomimo mojej chronicznej dolegliwości zwanej Nieobecnością Upierdliwą chciało się Wam zajrzeć i przywitać. Naprawdę to doceniam! Brakuje mi tych forumowych pogaduch, rad itd, ale też nieustannie brakuje mi czasu Póki co lecę do dziennika żeby cokolwiek chociaż zapisać. Bo dzieje się dużo i boję się że wkreótce zapmnę jak to było po kolei... buziaki dla wszystkich kochanych Forumowiczek! :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 20.06.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Nazwałaś się niepokojąco. Masz z tym jakiś problem? Ja wybudowałem trzy domy i żyję. Edytowane 20 Czerwca 2013 przez r.tyrman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.06.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Nazwałaś się niepokojąco. Masz z tym jakiś problem? Ja wybudowałem trzy domy i żyję. Tyrman, Szayba to Szayba po prostu;)... Kobieta po...ona i wspaniała! Organoleptycznie potwierdzone;). Żabko, a co to ta Chropowata Cholera??? Gratuluję postępowych postępów! Ale ja do własnoocznej wizyty nie doczekam... chcę zdjęć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.06.2013 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 A co to CHROPOWATA CHOLERA jakoś bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.06.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 kurka bo zem sie do dziennika wepchala, zreszta nie tylko ja co to ta chropowata paskuda?? zeby wiedziec jak sie pozbyc trzeba wiedziec z czym walczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.06.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Tytuł na tyle intrygujący, że się Oś przywlókł w ten upał...a i zapiski zacnie się zapowiadają Co to ta CH CH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 chropowata to chiba mysza jakowas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.06.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Majki poprzenosił wpisy z dziennika do komentów:). Dzięki Majki:D. A teraz wyczyszczony dziennik czeka na nowe zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2013 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Ciężka sprawa - skoro jednak dym papierosowy ją zwabił może trociczkami ją okadź JarekP walczył z tą zgagą i chyba na razie ma spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.06.2013 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Nooooo... fotek nie ma, ale za to masz KUNĘ!!! Już nie będę się śmiać... obiecuję. Masz tu w promocji;) skuteczną pułapkę - żywołapkę... jedyny sposób, żeby pozbyć się niewygodnego gościa;): http://www.hodowlany.pl/i638_Zywolapka_na_kuny_lasice_tchorze_przelotowa_duza.html Powodzenia życzę w tej nierównej walce:D. PS. Jako przynętę najlepiej położyć świeże jajko:). Aha, wszystko musisz robić w gumowych rękawiczkach;)... Co potem zrobisz z taką żywą złapaną kuną, to już musisz sama wymyślić... może masz kokoś, kogo nie lubisz:rolleyes:. Edytowane 23 Czerwca 2013 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2013 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Współczuję... A pytałaś może firm DDD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts