shayba 25.03.2014 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Hejka wszystkim w Nowym Roku Dziękuję bardzo za życzenia wszelakie i pamięć. To naprawdę przemiłe i doprawdy niezasłużne Sądziłam, że moja notoryczna nieobecność i się nieinteresowanie zaowocuje (słusznie) odrzuceniem i wykluczeniem społecznym O jakąż osobą małej wiary bylam! Wybaczcie! Dzięki raz jeszcze, że jesteście i chce się Wam zajrzeć, poczytać, poradzć, pokomentować, życzenia złożyć. Jestem w szoku! Pozytywnym oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 26.03.2014 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Hejka wszystkim w Nowym Roku Dziękuję bardzo za życzenia wszelakie i pamięć. To naprawdę przemiłe i doprawdy niezasłużne Sądziłam, że moja notoryczna nieobecność i się nieinteresowanie zaowocuje (słusznie) odrzuceniem i wykluczeniem społecznym O jakąż osobą małej wiary bylam! Wybaczcie! Dzięki raz jeszcze, że jesteście i chce się Wam zajrzeć, poczytać, poradzć, pokomentować, życzenia złożyć. Jestem w szoku! Pozytywnym oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Nareszcie jak pozbyłaś się potwora wiesz chociaż wybory, wybory..... jak tylko Casto i LM to mały wybór, jak zaczęłabyć jeździć po salonach płytkowych, łazienkowych, kuchennych to dopiero ból głowy i tylko za kieszeń trzeba się trzymać. Jak ktoś ma kasę to zawsze projektanta może zatrudnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.03.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Witam się grzecznie Shaybo, w internecie się mebluje, płytkuje i gipsuje. Potem trochę się rozczarowuje, albo wręcz odwrotnie, tym, co się otrzyma Osobiście łażenie bez końca po salonach meblowych osłabia mnie kompletnie i wyrywam włosy pęczkami, więc po krótkiej próbie przestałam wędrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 26.03.2014 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Nareszcie jak pozbyłaś się potwora wiesz chociaż wybory, wybory..... jak tylko Casto i LM to mały wybór, jak zaczęłabyć jeździć po salonach płytkowych, łazienkowych, kuchennych to dopiero ból głowy i tylko za kieszeń trzeba się trzymać. Jak ktoś ma kasę to zawsze projektanta może zatrudnić Cze no nie dokońca wiem jak się pozbyłam... Ale nie ma małpy i już! Być może pomogło rozebranie części dachu, zrobienie zasieków z ciętej ręcznie w ostre zęby blachy, zqałatanie blachą dziur w podbitce? Co do wnętrza, z przyjemnością zatrudniłabym projektanta, zamiast latać po sklepach i internetach z rozwianym włosem i obłędem w oczach! Jestem za tym, żeby każdy robił to, na czym się zna Jednak jak większość budujących się cierpię na chroniczny brak kasy, więc pozostaje mi robić również to na czym się nie znam Wzięłam dzień urlopu, zjedździłam salony Pilch, Paradyż i Opoczno i doszłam do wniosku, że nic na kolana mnie nie rzuca... No chyba tylko ceny niektóre zwalają z nóg. Niekoniecznie na kolana. Raczej od razu na glebę. Nota bene płytki, które mam w łazience od 7 lat są po 24 zł A kupowałam je chyba po 50 z kawałkiem... Szkoda, że juz mi się trochę opatrzyły, bo kupiłabym takie same do nowego domu i problem z głowy Rozmawiałam dzisiaj z panem płytkarzem, co będzie robił piętro i łazienkę i ma mi dać namiary na ekipę od żywicy na podłogę. Wtedy miałabym problem z wyborem płytek na dół z czaszki Pod warunkiem, że będzie mnie stać na tę żywicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 26.03.2014 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Witam się grzecznie Shaybo, w internecie się mebluje, płytkuje i gipsuje. Potem trochę się rozczarowuje, albo wręcz odwrotnie, tym, co się otrzyma Osobiście łażenie bez końca po salonach meblowych osłabia mnie kompletnie i wyrywam włosy pęczkami, więc po krótkiej próbie przestałam wędrować Witaj DorkaS No właśnie z tym internetem to chała jest, na zdjęciu nie widać czy to gładkie czy jakie, jak się pod światło zachowuje itd. A ja muszę sobie pomacać Jak nie wyjdzie z tą żywicą to chyba kupię coś w ciemno, alebo po chamsku odgapię coś od kogoś. Np. z Forum... Zatem strzeżcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 zajrzyj do Malki... tyle, że ostatnio ją wcięło #24431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 26.03.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 A gdzie jest ostateczna wersja tej podłogi? Bo to podobno fotka z wersji roboczej... Ale i tak jest piękna ta podłoga Malki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.03.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 No objawiłaś się wreszcie po długim niebycie Podłoga Malki super, jakbym miała teraz robić to to co u niej choć te szare kafle dalej mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 ooo tu sa podlogi w pelnej krasie #24724 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 30.03.2014 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 No objawiłaś się wreszcie po długim niebycie Podłoga Malki super, jakbym miała teraz robić to to co u niej choć te szare kafle dalej mi się podobają Cze Martuśka. fajnie Cię wiedzieć co do kafli i podłogi z betonu albo żywicy ja również mam dylemat... Zastanawiam się co łatwiejsze do mycia i takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 30.03.2014 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) Dzięki wielkie:) Próbowałam przebrnąć przez tysiąc pięćset sto dziewięćset stron u Malki ale poległam A podłoga u Niej arcyboska! Edytowane 30 Marca 2014 przez shayba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.04.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 10.10.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Ooooooo.... A gdzie jest reszta zdjęć domku się pytam??? Łazienka baaaardzo przyjemna I taka jaśniutka przez te okna! Zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts