shayba 30.06.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 (edytowane) dzięki Rasia. Jak bardzo ma być świeże to jajko? Takie prosto od chłopa czy świeżość by Tesco wystarczy? Ale co ja potem z tą cholerą zrobię? mam ją trzymać w tej klatce jako okaz zoologiczny? Dokarmiać i przemawiać kojącym głosem, coby się franca zestresowana w niewoli nie czuła? Bo nie mam nikogo tak znielubionego, żeby mu taki prezent z żywej kuny sprawić A przecież zarazy nie ukatrupię, bo po pierwsze nie umiem, a po drugie boję się jakiejś złej karmy do siódmego pokolenia itp. No przecież jej nie wypuszczę na wolność bo wróci z wendetą Dopiero wtedy mi się dostanie Chyba, że pułapkę zastawię, a potem nie będę miała czasu i wrócę za miesiąc. Może sprawa się sama załatwi? ... Jesu czytam siebie tu wyżej i włos mi się jezy. Co za psychpatyczne instynkty ta chropowacizna we mnie wyzwala.... Hannibal Lecter ze mnie a nie zwykła szara poczciwa szajba... Idę się utopić Edytowane 30 Czerwca 2013 przez shayba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 30.06.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Hej Gosiek, dzięki, idę się zaprzyjaźnić z niejakim Jarkiem P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 30.06.2013 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Arniczka, pytałam jednego takiego u nas, ale on mówi, że specjalizują się z mrówkach i karaluchach oraz w szczurach. Kuny są podobno pod ochroną :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Normalne w tym kraju. Latające szczury też są . Gołębie znaczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 30.06.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Cze wszystkim wogóle. (Słoma z butów mi wyłazi normalnie Sorry ) nota bene... słoma z butów, sieczka we łbie... to co ja jestem? Strach na wróble? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.06.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Kunę się wywozi i wypuszcza... ale co najmniej 20 km od swojego domu;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.06.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ja bym nawet dalej ją wywiozła wysoko w góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 05.07.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 (edytowane) Kunę się wywozi i wypuszcza... ale co najmniej 20 km od swojego domu;). jasne :0 bo nie mam co robić z benzyną i wolnym czasem... Nic tylko na wycieczki z nią jeździć (kuną nie benzyną... chociaż w sumie z benzyną też ) Ja bym nawet dalej ją wywiozła wysoko w góry... i spacery po turniach uprawiać... ale poważnie, fakt jakieś rozwiązanie to jest... A nie nasra mi ze złości w aucie? Pampersa jej dla pewności założyć? Nie użre mnie? Edytowane 5 Lipca 2013 przez shayba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.07.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Wywozisz w tej klatce pułapce.... na wszelki wypadek folię rozłóż pod klatką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.12.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Otworzyło mi się jedno, tylko jedno zdjęcie... Pozbyłaś się zarazy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 21.12.2013 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 cze Łosiu:)poprawiłam fotki zaraza chwilowo ujarzmiona, tfu tfu, jeszcze trwa próba kontrolna. Napiszę o tym może w święta będzie chwila... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 21.12.2013 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.12.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Cze maupo Ściągnęliśmy Cię telepatycznie, czy co ?? Bo mojego chłopa wczorajszego wieczora na wspominki wzięło i Twa osoba była obiektem jego opowieści, które to jak puzzel wpisują się w tytuł tego wewątku Buziaki i uściski od nas posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.12.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 cze Łosiu:) poprawiłam fotki zaraza chwilowo ujarzmiona, tfu tfu, jeszcze trwa próba kontrolna. Napiszę o tym może w święta będzie chwila... pozdr Napisz napisz, bom wielce ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Zdrowych, spokojnych Świąt, wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.12.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 29.12.2013 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Cze kochane moje mordki dzięki za życzenia i wogóle u mnie niestety ten rok był zły bardzo bardzo zły, cham jeden w mordę kopany:mad: Mam nadzieję, że ten nowy będzie lepszy dla mnie - wystarczy mi, że nikt mi nie umrze, nie rzuci mnie i nie wyrzuci... Tego sobie życzę. A Wam wszystkim, którzy tu jeszcze do tego grobowca dzinnikowego zaglądacie, z dobroci serca zapewne - życzę CUDOWNEGO NOWEGO 2014 ROKU, RADOŚCI, ZDROWIA, MIŁOŚCI NIEPRZEMIJAJĄCEJ I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH NAJWSZYŚCIUTEŃSZYCH MARZEŃ (tak, wiem, że w j.polskim słowo "wszystkie" się nie stopniuje, ale mam to w odwłoku i bedę sobie stopniować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 29.12.2013 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 31.12.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Jeżeli poprzedni rok był taki beznadziejny to nie pozostaje nic innego niż powitać następny, tym razem o niebo lepszy roczek. Naj Naj Najlepszego w Nowym Super Roku! Trzymaj się ciepło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.01.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 http://photo.elsoar.com/wp-content/images/HD-happy-new-year-wallpapers-2014-i-780x535.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.01.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Dla Ciebie Kochana :hug:miliony buziaków i najwszyściuteńszego;) co najlepsiejsze w nowiuśkim roczku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts