krzysiek1504 24.03.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Witam serdecznie na wstępie chciałbym powiedzieć że zajmuję sie między innymi wykonywaniem sufitów podwieszanych z płyt GK i potrafię obliczyć ile i jakiego materiału potrzebuję ale mam pytanie czy istnieje program który mi wyliczy wszystko bardzo dokładnie co do jednej sztuki np. łącznika krzyżowego oraz pokaże program dzięki któremu będę mógł to wydrukować i pokazać klientowi?? Bo samodzielne liczenie jest trochę czasochłonne i czasami klientowi bardzo ciężko przychodzi zrozumienie o co chodzi. Jeżeli wpisałem się w niepoprawny dział bardzo przepraszam. I dziękuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeembo 24.03.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 producenci materiałów GK mają gotowe kalkulatory na swoich www, wystarczy tam odszukać jaki system chce się klientowi zamontować, wpisać obmiar i gotowe, przykład Knaufa: http://www.knauf.pl/bds3/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek1504 21.11.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 (edytowane) to jest jedynie kalkulator i to bardzo podstawowy chodzi mi o program gdzie sam zaprojektuje sufit (bo nieraz w głowie mam coś fajnego ale klient nie rozumie o co mi chodzi) i dopiero na samym końcu policzy potrzebny materiał??? Edytowane 21 Listopada 2013 przez krzysiek1504 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts