marek_t. 24.03.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 (edytowane) Witam ! Znalazłem w internecie dobrą promocję na folie w płynie:spam: . Opisują folię jako uniwersalną , zarówno do łazienek jak i do tarasu , pasowałoby mi to, gdyż poza łazienką mam do położenia kilka kafli na balkonie. Czy ktoś już robił hydroizolację z tej folii ? Edytowane 12 Grudnia 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard.D 26.03.2013 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Jestem pracownikiem firmy wykonawczej . Używamy tej folii razem z ich gruntem od końcówki zeszłego roku . Muszę przyznać, że jest to bardzo dobry produkt i jak na takie wysokie parametry w atrakcyjnej cenie . Folia jest łatwa w aplikacji i zgodnie z zapewnieniami producenta tworzy bardzo szczelną powłokę . Kładliśmy ją w listopadzie na tarasie pewnego hotelu i pomimo mrozów, które mieliśmy nic się nie wydarzyło. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard.D 06.06.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Jak tam skorzystał Pan z mojej porady ? Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Ryszard.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts