rurecznik 24.03.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 witam! Przeszukałem forum, ale niewiele jest w tym temacie: Czy ktoś budował z tego materiału? Parametry ma podobne do Winerbergera ale jest sporo tańszy.Czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Wyremblewsk 25.03.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Możesz śmiało brać. Bardzo dobry pustak w dobrej cenie. Jakbyś chciał ofertę na niego to napisz priva bo mam dobre ceny na ten towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro4 29.03.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 witam! Przeszukałem forum, ale niewiele jest w tym temacie: Czy ktoś budował z tego materiału? Parametry ma podobne do Winerbergera ale jest sporo tańszy.Czekam na opinie. Ja kupiłem mega-maxa od tego producenta w dobrej cenie nieosiągalnej dla porotermu. Oglądałem ceramike winerbergera i cerpolu i pustaki cerpolu były lepiej wykonane więc śmiało możesz brać a winerberger wydaje mi się że jest mocno przereklamowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rurecznik 29.03.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 a czym się różni pustak 24 od maxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro4 29.03.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 wielkościom zajrzyj na stronę producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts