jolblas 24.03.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 (edytowane) Chodzi o system podtynkowy WC Poszukuję tego małego "pudełeczka" widocznego na zdjęciu - nie wiem jak nazywa się ta część i nie wiem, jakiej firmy mam urządzenie Ta część znajduje się po wewnętrznej stronie przycisku spłuczki. Dalej wychodzi z niej "żmijka" która uruchamia spłukiwanie wody. Musiałam otworzyć to "pudełeczko" i niestety zgubiłam jedną z 3 części, które się znajdują w środku Czy może mi ktoś pomóc i napisać, jak nazywa się ta część, czyli to "pudełeczko" i gdzie mogę to kupić? Edytowane 24 Marca 2013 przez jolblas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
złośliwiec 29.03.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 [ATTACH=CONFIG]178949[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]178945[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]178946[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]178947[/ATTACH] Chodzi o system podtynkowy WC Masz prawdopodobnie przycisk spłukujący chrom Koło 94034 Przycisk spłukujący Koło 94034 - wymiary: 20,5 x 14,5 cm - kolor: chrom Koszt 99zeta,zawsze możesz zobaczyć w sklepie i porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolblas 29.03.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Nie chodzi mi o chromowy przycisk, tylko o to małe, białe, plastikowe PUDEŁECZKO, które jest po wewnętrznej stronie przycisku. Ale dziękuję za podanie firmy i symbolu. Może teraz łatwiej będzie mi szukać Chciaż nadal nie wiem, jak ta plastikowa część się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
złośliwiec 30.03.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 dlatego piszę o porównaniu w sklepie,masz producenta a to już dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts