doruszka 24.03.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Cześć, jestem tu nowa Przejrzałam stare wątki, przegrzebałam pół sieci, ale wciąż szukam idealnego rozwiązania. Może Wy moglibyście mi coś podpowiedzieć? Kupuję mieszkanie z wybitnie małą łazienką. Niestety nie mam planu, ale załączam zdjęcie. Szerokość wanny to 120 cm. Na dłuższej ścianie mieści się tylko kibelek, umywalka i węższa strona wanny. Nie mam możliwości przesunięcia ściany kosztem innego pomieszczenia, bo z jednej strony jest ściana nośna, a z drugiej kuchnia, która i tak jest już mała. Przychodzi Wam coś do głowy? Planuję powiesić duże lustro na szerokość sedesu i umywalki, żeby powiększyć pomieszczenie. Nie mam pomysłu na kafelki (właśnie - kafelki, czy farba?), a wiem, że kolor i rozmiar kafli potrafi zrobić dużą sprawę. Co myślicie o dodaniu takiej murowanej półki za toaletą i zlewem? Pogodziłam się już z tym, że nie będę miała tam pralki, ale zależy mi na tym, żeby mieć jakiś system przechowywania łazienkowych rzeczy - prania, kosmetyków, detergentów, ręczników itp. Będę bardzo bardzo wdzięczna za jakieś sugestie. pozdrawiam, Dorka EDIT: zdjęcie oryginalnie jest w pionie, nie wiem, dlaczego dodało się przekręcone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 26.03.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Jeśli nie możesz narysować planu to chociaż zmierz łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doruszka 28.03.2013 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Szerokość - 120 cm (ta ściana, na której jest wanna), długość - 215 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts