Madejs 25.03.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Posiadam dwie piły spalinowe Makita UC3020 i Husqvarna 320. Szukam sprawdzonego sklepu, gdzie można kupić dobre łańcuchy do różnych pił. Do tej pory używałem oryginalnych łańcuchów, ale nie mam już cierpliwości, żeby szukać i kupować je w różnych sklepach. Możecie coś polecić. Zależy mi przede wszystkim na dobrej jakości, żeby po kilku godzinach pracy nie trzeba było skracać lub naprawiać łańcucha, jak w przypadku chińskich zamienników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomOre 27.03.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Od roku kupuję łańcuchy tnące i prowadnice na www.oregon.pl . Wystarczy, że wybierzesz z listy swoją pilarkę i z listy wybierzesz łańcuch o odpowiedniej długości. Jeżeli nie zniszczysz łańcucha na gwoździach lub piasku, to posłuży ci bardzo długo. Od 200 zł mają darmową wysyłkę, więc można kupić łańcuchy taniej niż w sklepie. Mogę spokojnie polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts