KrisiDoti 25.03.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Dziś nadszedł szczęśliwy dzień zostały nam przywiezione mateiały budowlane na działkę ustawiliśmy je na własnej działce metr od płotu sąsiada....I tu zaczyna się pierwszy kłopoty wyskoczył z awanturą jak to ja sobie pozwalam kolo jego siatki zostawiać materiały, ,ja na to że to nasz teren a on że tak nie można. Jestem pewien że nie ma nić do gadania ale...potwierdźcie abym był spokojny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 25.03.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 nie wiem jak to jest prawnie... pewnie mozesz.ale wspolczuje... bo nie ladnie Ci sie zaczyna... a ogolnie dobrze jest zyc w zgodzie z sasiadem, jego pozytywne nastawienie na etapie budowy na pewno pomoze w wielu sytuacjach.Moze na poczatek dyplomatycznie jakos? Przeprosic za niedogodnosci, i na przyszlosc za halas, balagan i uciazliwosc budowy?Zaprosic goscia z zona na jakas kolacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan Żubr 02.04.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 możesz składować jak chcesz nawet 1 cm od działki sąsiada. ale na wspomnianą kolację - moim zdaniem - to go raczej nie zapraszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts