Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

[b]CZY MURATOR POWINIEN WYKLUCZAĆ Z FORUM FIRMY???[/b]

Tomasz W.

Czy chcesz żeby na pytania odpowiadali zawodowcy pomimo tego że przy okazji siebie reklamują???  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz żeby na pytania odpowiadali zawodowcy pomimo tego że przy okazji siebie reklamują???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja wybieram to co najlepsze dla klienta opierając się na moim doświadczeniu a mam większe niż klient

doradzając kocioł X daję to co moim zdaniem najlepsze bo na kocioł Y też mam dobre rabaty i sprzedając go też tak samo

Ale kotłów od konkurencji nie polecasz? :lol:

Ps.Nie głosowałam bo mój mąż też zagląda na Forum i jest do tego z twojej branży :wink:

Pozdrawiam.

PODAJ PROSZĘ PRZYKŁAD TAKIEJ WYPOWIEDZI

CO TO ZNACZY KOTŁY OD KONKURENCJI ... SKORO NIE JESTEM PRODUCENTEM ANI ZWIĄZANYM UMOWĄ DYSTRYBUTOREM......

Głosuję na NIE!!

Przeszkadza mi taka reklama w myśl zasady "Każdy kot swoje parchy chwali". Tomaszu zastanów się, jak zadałeś nam swoje pytanie? Mówisz przy okazji.. to jakis absurd. Ty sie przede wszystkim reklamujesz a przy okazji udzielasz porad...hihi I jak widzisz jest tu wielu fachowców, którzy robią coś dla nas za darmochę, nie przy okazji.

A przy okazji :p przyjrzyj się jak relkama działa dziś na ludzi, jaka jest nachalna i wszedobylska: internet, TV, radio, prasa, ulice, sklepy, to obłęd. Niech więc forum pozostanie oazą pozbawioną takiej działalności. Ty sam staniesz się bardziej wiarygodny.

Podrawiam i głosuję za przyznaniem "Złotych ust"za sposób zadania pytania w ankiecie.

Dziękujęza nadany tytuł ....

swoją drogą jest to dowód na to że często ludzie nie czytają dokłądnie i zajmują stanowisko

uważam że krytyka nie na temat źle świadczy o krytykującym

pozdrawiam czytających dokładnie :)

A ja nie jestem przeciwniczką informacji w stopce, że autor jest firmą. Przeciwnie - wolę to wiedzieć, bo dzięki temu mogę zweryfikować taki post, podejść do niego z większym krytycyzmem.

Padł tu juz przykład Julii i Kasty. Wyobraźcie sobie ten post Julii z napisem w stopce: jestem pracownikiem Kasty. Tamta sprawa to oczywiście przykład skrajnej nachalności i niewytłumaczalnej niewiary w inteligencję forumowiczów. Ale tak sobie myślę, że pewnie są tu autorzy nieco bardziej finezyjni. A ja kryptoreklamy nie lubię jeszcze bardziej, niż reklamy.