justyha 26.03.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam, Chciałam się poradzić w sprawie kotła ZENA MS 24 lub innego z wbudowanym zasobnikiem. Mam obawy odnośnie komfortu ciepłej wody. Czy przy 4 osobowej rodzinie nie pojawia się Wam zanik ciepłej wody np. gdy dwie osoby korzystają z łazienki (prysznic + umywalka) a druga chce pozmywać w kuchni? Proszę o porady praktyków nie teoretyków Z góry dziękuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 25.04.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Podbijam temat kotła z małym zasobnikiem. Przyglądałem się bliżej Junkersowi Cerapur Acu Smart (48 l zasobnik z wężownicą), ok. 5500 zł bez montażu, i nieco fajniejszemu Cerapur Acu z zasobnikiem warstwowym 42 l. Przedstawiciel producenta twierdzi, że każdy spokojnie obsłuży rodzinę 2 + 2 korzystającą głównie z prysznica. Wannę małą chcemy mieć, ale to pewnie bardziej dla dzieci, w sensie zamiast wanienki do mycia. Dom 135 m2 PU, ocieplony nieźle, ale bez aspiracji do medali za energooszczędność. Opinie praktyków b mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts