Gość darek795 21.04.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Mam problem: mój dom stoi tuż przy ulicy tak, iż przechodnie mogą zajrzeć przez okno, czy mogę wybudować ogrodzenie oddzielające mnie od ulicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 21.04.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Możesz, ale ogrodzenie nie może przekraczać granicy Twojej działki. W szczególności jeśli budynek stoi na granicy działki to ogodzenie może przebiegać jedynie wewnątrz budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość sosenka 21.04.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Jak to wewnątrz budynku? Płot w pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 21.04.2004 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Dokładnie. W wersji minimalistycznej mogą to być żaluzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Możesz postawić ogrodzenie w granicach swojej działki,ale masz obowiązek zgłoszenia zamiaru w gminie,takie są przepisy dotyczące ogrodzeń na granicy z ulicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts