Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

telewizja nc+

firewall

Recommended Posts

Traktują nas jak stado głupich owiec.Wydoić i wystrzyc. My możemy tylko w jeden sposób - rezygnacja. Pisanie na forach, w domach nic nie daje. Dla nich liczą się twarde fakty - wpływy pieniędzy i tylko rezygnacja jest dla nich twardym faktem.

Jeżeli teraz damy wejść sobie na głowę to będzie tak już zawsze.

• Odpowiedzi 79
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Dawno temu byłem w CANAL+, z zwykłej naziemnej anteny (1 program)

Potem Polsat nie było źle 39zł pakiet familijny,

później rozwiązałem umowę po 2 latach, korzystałem z zwykłej anteny naziemnej odbierając podstawowe programy,

Po 6 miesiącach postanowiłem skorzystać z CYFRY, (49zł chyba, nie pamiętam) (wieczny problem z dekoderem i nagrywarką)

Po roku wróciłem do zwykłej telewizji, a za moment znowu do polsatu, okazało się że nie musiałem wcale zawierać nowej umowy, korzystałem z tzw doładowania, wpłacałem 42,99zł na wskazany rachunek i oglądałem. Jak minął miesiąc i nie wpłaciłem nikt mnie nie ścigał, wpłacałem kiedy mi się przypomniało i znowu oglądałem.

W końcu zawarłem nową umowę z POLSATEM CYFROWYM na pakiet familijny (chcąc odbierać programy w HD musiałem mieć nowy dekoder / wziąłem ECHOSTARa 7400 HD)

drugi dekoder za 10zł miesięcznie i dzieciaki oglądają u siebie swoje programy. Płacę razem z multiromem 49zł miesięcznie

Zbliża sie powoli koniec umowy i zobaczę, prawdopodobnie zostanę tu dalej. Kontakt z infolinią nie jest zły, gorzej w weekendy.

poniżej zrzuty ekranu z mojego TV który umożliwia odbiór programów cyfrowych naziemnych.

Pozdrawiam.

DVBT ScreenShot70.jpg

DVBTScreenShot67.jpg

DVBTScreenShot64.jpg

DVBTScreenShot63.jpg

Edytowane przez marekw14

dziś widziałem reklamę cyfrowego polsatu :) sprzedali niezłego strzała w gębę nc+ ! za 79 zł full pakiet z 36 kanałami hd, wszystkie hbo i cinemaxy i 3 miechy za darmo, wypowiadam i biorę, pogodziłem się że piłki nie bede oglądał, boli mnie to ale oszustom nie bede płacił

Najpierw odznacz kanały w promocji na liście kanałów w pakiecie ... ;)

Drugi minus ... to to że trzeba się "bawić" coby można było polsat oglądać na swoim sprzęcie , c+ dostałeś 2 nie parowane karty ... bez ruszenia palcem śmigało w domowym multiroomie i tego będzie najbardziej szkoda od lipca. Teraz w nc+ za każdy dodatkowy dekoder 15pln na miesiąc - masakra, już o abo nie wspominam - nie będę przeklinał ...

Ale co tam, trudno nie chcą klienta to nie , polsacik troszkę "zabawy" i też będzie działał.

Edytowane przez adkwapniewski

Najpierw odznacz kanały w promocji na liście kanałów w pakiecie ... ;)

Drugi minus ... to to że trzeba się "bawić" coby można było polsat oglądać na swoim sprzęcie , c+ dostałeś 2 nie parowane karty ... bez ruszenia palcem śmigało w domowym multiroomie i tego będzie najbardziej szkoda od lipca. ....

.

Uważam że bieganie z kartą z głównego dekodera do drugiego to niewielki problem, częstotliwość przełożenia karty na chwilę od 1 do 3 tygodni, ( różnie nie wiem od czego to zależy ) nie sprawia nam większego problemu, no chyba że są od siebie bardzo oddalone.

(-_-)

A ja powiem, tak.

Miałem w N od listopada ten najdroższy pakiet all inclusive z Multiroomem premium i za tą całą przyjemność płaciłem 189zł. Jak przeszli na ten NC+ nagle połowa kanałów zniknęła, w dodatku Multiroom przestał działać. Próbowałem się dodzwonić przez 2 dni, du..pa. Dostałem pocztą ofertę na przejście do NC+ też pakiet all inclusive z Multiroomem za 179zł. W moim przypadku 10 zł taniej. Po chyba tygodniu prób udało mi się dodzwonić, na infolini czekałem jakieś 2 godziny, więc rachunek za telefon będzie też nie mały. W końcu przełączyli mnie na NC+. Dekoderów nie musiałem wymieniać.

Szczerze mówiąc obsługę klienta mają najgorszą na świecie.

A ja powiem, tak.

Miałem w N od listopada ten najdroższy pakiet all inclusive z Multiroomem premium i za tą całą przyjemność płaciłem 189zł. Jak przeszli na ten NC+ nagle połowa kanałów zniknęła, w dodatku Multiroom przestał działać. Próbowałem się dodzwonić przez 2 dni, du..pa. Dostałem pocztą ofertę na przejście do NC+ też pakiet all inclusive z Multiroomem za 179zł. W moim przypadku 10 zł taniej. Po chyba tygodniu prób udało mi się dodzwonić, na infolini czekałem jakieś 2 godziny, więc rachunek za telefon będzie też nie mały. W końcu przełączyli mnie na NC+. Dekoderów nie musiałem wymieniać.

Szczerze mówiąc obsługę klienta mają najgorszą na świecie.

kupowanie pakietu full to żaden interes tylko po to żeby obejrzeć w weekendowy wieczór lub popołudnie mecz, telewizji dużo nie oglądam bo zwyczajnie nie mam na to czasu a jak już mam to wszystkich kanałów na raz nie oglądam. Miałem abonament za 71 zł w cyfrze (przedłużony abonament miesiąc temu ! ) a teraz żeby obejrzeć mecz muszę mieć abonament za 99 zł z furą niepotrzebnych kanałów. Do tej porze w c+ wystarczyło płacić 49 zł żeby oglądać mecze i mieć pakiet kanałów c+. Dziś jadę ostatecznie się dowiedzieć co mi proponują w nc+ (dla spokoju ducha bo nie wierze że nagle dadzą mi sport w tej cenie co teraz płacę) a jak nie będzie perspektywy na oglądanie piłki to wypowiadam umowę i przechodzę do polsatu na pakiet za 49 zł. Piłki nożne j trochę przynajmniej będe miał. Trochę w mniej gwiazdorskim wydaniu ale przynajmniej coś można obejrzeć (liga holenderska, rosyjska i polska + siatkówka, piłka ręczna i f1). Do tego 3 miesiące bez opłat.