firewall 05.04.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Traktują nas jak stado głupich owiec.Wydoić i wystrzyc. My możemy tylko w jeden sposób - rezygnacja. Pisanie na forach, w domach nic nie daje. Dla nich liczą się twarde fakty - wpływy pieniędzy i tylko rezygnacja jest dla nich twardym faktem.Jeżeli teraz damy wejść sobie na głowę to będzie tak już zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 05.04.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 tak mnie wkur....i że przenoszę się na naziemną, prędzej skonam niż zapłacę im choć pół grosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.04.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Kiedyś czytałam, że ludzie mają satelitarną telewizję bez pośrednictwa operatorów, czy teraz wszystko jest kodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
night_84 05.04.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 gdzieś czytałem artykuł, że o tej sprawie będą pisały podręczniki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.04.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 dziś oddzwoniła do mnie pani z nc+ w odpowiedzi na mój sms z dnia 27 marca a w potwierdzeniu było tam napisane - skontaktujemy się z państwem już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 05.04.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Do mnie zadzwonili z jakiegoś "badania opinii publicznej" Ankietę mi zrobili... JEDYNY temat to N, +, NC+. Pytali, to powiedziałem im co o tym sądzę. Może im się nie spodobać... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 05.04.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 To co im powiedziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 05.04.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Prawdę.Że mam znajomych, którzy na samą myśl o NC+ używają słownictwa, którego tu nie przytoczę... Adam M. (sam nie mam i nie miałem i mieć nie chcę tego badziewia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekw14 05.04.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam, Dawno temu byłem w CANAL+, z zwykłej naziemnej anteny (1 program) Potem Polsat nie było źle 39zł pakiet familijny, później rozwiązałem umowę po 2 latach, korzystałem z zwykłej anteny naziemnej odbierając podstawowe programy, Po 6 miesiącach postanowiłem skorzystać z CYFRY, (49zł chyba, nie pamiętam) (wieczny problem z dekoderem i nagrywarką) Po roku wróciłem do zwykłej telewizji, a za moment znowu do polsatu, okazało się że nie musiałem wcale zawierać nowej umowy, korzystałem z tzw doładowania, wpłacałem 42,99zł na wskazany rachunek i oglądałem. Jak minął miesiąc i nie wpłaciłem nikt mnie nie ścigał, wpłacałem kiedy mi się przypomniało i znowu oglądałem. W końcu zawarłem nową umowę z POLSATEM CYFROWYM na pakiet familijny (chcąc odbierać programy w HD musiałem mieć nowy dekoder / wziąłem ECHOSTARa 7400 HD) drugi dekoder za 10zł miesięcznie i dzieciaki oglądają u siebie swoje programy. Płacę razem z multiromem 49zł miesięcznie Zbliża sie powoli koniec umowy i zobaczę, prawdopodobnie zostanę tu dalej. Kontakt z infolinią nie jest zły, gorzej w weekendy. poniżej zrzuty ekranu z mojego TV który umożliwia odbiór programów cyfrowych naziemnych. Pozdrawiam. Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez marekw14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 05.04.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 dziś widziałem reklamę cyfrowego polsatu sprzedali niezłego strzała w gębę nc+ ! za 79 zł full pakiet z 36 kanałami hd, wszystkie hbo i cinemaxy i 3 miechy za darmo, wypowiadam i biorę, pogodziłem się że piłki nie bede oglądał, boli mnie to ale oszustom nie bede płacił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adkwapniewski 06.04.2013 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) dziś widziałem reklamę cyfrowego polsatu sprzedali niezłego strzała w gębę nc+ ! za 79 zł full pakiet z 36 kanałami hd, wszystkie hbo i cinemaxy i 3 miechy za darmo, wypowiadam i biorę, pogodziłem się że piłki nie bede oglądał, boli mnie to ale oszustom nie bede płacił Najpierw odznacz kanały w promocji na liście kanałów w pakiecie ... Drugi minus ... to to że trzeba się "bawić" coby można było polsat oglądać na swoim sprzęcie , c+ dostałeś 2 nie parowane karty ... bez ruszenia palcem śmigało w domowym multiroomie i tego będzie najbardziej szkoda od lipca. Teraz w nc+ za każdy dodatkowy dekoder 15pln na miesiąc - masakra, już o abo nie wspominam - nie będę przeklinał ... Ale co tam, trudno nie chcą klienta to nie , polsacik troszkę "zabawy" i też będzie działał. Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez adkwapniewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekw14 06.04.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Najpierw odznacz kanały w promocji na liście kanałów w pakiecie ... Drugi minus ... to to że trzeba się "bawić" coby można było polsat oglądać na swoim sprzęcie , c+ dostałeś 2 nie parowane karty ... bez ruszenia palcem śmigało w domowym multiroomie i tego będzie najbardziej szkoda od lipca. .... . Uważam że bieganie z kartą z głównego dekodera do drugiego to niewielki problem, częstotliwość przełożenia karty na chwilę od 1 do 3 tygodni, ( różnie nie wiem od czego to zależy ) nie sprawia nam większego problemu, no chyba że są od siebie bardzo oddalone. (-_-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekw14 06.04.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) I stało się, nie czekałem do końca (sierpień 2013) umowy z Polsatem, zawarłem i przedłużyłem na kolejne 15 miesięcy z multiromem, opłata spadła z 49,90 na 39,90 przez 4 miesiące potem do końca 59,90, 16 kanałów HD. Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez marekw14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 07.04.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 mimo wszystko w stosunku cena do jakości wygrywa polsat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 09.04.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A ja powiem, tak.Miałem w N od listopada ten najdroższy pakiet all inclusive z Multiroomem premium i za tą całą przyjemność płaciłem 189zł. Jak przeszli na ten NC+ nagle połowa kanałów zniknęła, w dodatku Multiroom przestał działać. Próbowałem się dodzwonić przez 2 dni, du..pa. Dostałem pocztą ofertę na przejście do NC+ też pakiet all inclusive z Multiroomem za 179zł. W moim przypadku 10 zł taniej. Po chyba tygodniu prób udało mi się dodzwonić, na infolini czekałem jakieś 2 godziny, więc rachunek za telefon będzie też nie mały. W końcu przełączyli mnie na NC+. Dekoderów nie musiałem wymieniać.Szczerze mówiąc obsługę klienta mają najgorszą na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 09.04.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Co się okazuje? TP świadczy usługi telewizji przez nc+. Super. Przyszła propozycja 40zł większego abonamentu w trosce o "moje" dobro. Wypowiadam, niech dalej szukają głupich. Oczywiście wypowiadam cały internet w tp wraz z telefonem stacjonarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spain 09.04.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Francja elegancja, traktują Bulandę z góry jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.04.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 u mnie masa kanałów też zniknęła. krew mnie zalewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 10.04.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A ja powiem, tak. Miałem w N od listopada ten najdroższy pakiet all inclusive z Multiroomem premium i za tą całą przyjemność płaciłem 189zł. Jak przeszli na ten NC+ nagle połowa kanałów zniknęła, w dodatku Multiroom przestał działać. Próbowałem się dodzwonić przez 2 dni, du..pa. Dostałem pocztą ofertę na przejście do NC+ też pakiet all inclusive z Multiroomem za 179zł. W moim przypadku 10 zł taniej. Po chyba tygodniu prób udało mi się dodzwonić, na infolini czekałem jakieś 2 godziny, więc rachunek za telefon będzie też nie mały. W końcu przełączyli mnie na NC+. Dekoderów nie musiałem wymieniać. Szczerze mówiąc obsługę klienta mają najgorszą na świecie. kupowanie pakietu full to żaden interes tylko po to żeby obejrzeć w weekendowy wieczór lub popołudnie mecz, telewizji dużo nie oglądam bo zwyczajnie nie mam na to czasu a jak już mam to wszystkich kanałów na raz nie oglądam. Miałem abonament za 71 zł w cyfrze (przedłużony abonament miesiąc temu ! ) a teraz żeby obejrzeć mecz muszę mieć abonament za 99 zł z furą niepotrzebnych kanałów. Do tej porze w c+ wystarczyło płacić 49 zł żeby oglądać mecze i mieć pakiet kanałów c+. Dziś jadę ostatecznie się dowiedzieć co mi proponują w nc+ (dla spokoju ducha bo nie wierze że nagle dadzą mi sport w tej cenie co teraz płacę) a jak nie będzie perspektywy na oglądanie piłki to wypowiadam umowę i przechodzę do polsatu na pakiet za 49 zł. Piłki nożne j trochę przynajmniej będe miał. Trochę w mniej gwiazdorskim wydaniu ale przynajmniej coś można obejrzeć (liga holenderska, rosyjska i polska + siatkówka, piłka ręczna i f1). Do tego 3 miesiące bez opłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 12.04.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 dziś weszła nowa oferta nc+ ale szału nie ma uważam, sport nadal za 119 zł, nsport dali w pakiecie za 39 zł i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts