Gosiek33 29.03.2013 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 W n-ce anteny się nie zwraca. Przy rozwiązaniu umowy naliczają symboliczną opłatę za antenę 1,23 zł. Dzięki, choć jedna dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 29.03.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 wczoraj sie poplułam i po południu (przed meczami ekstraklasy) włączyli nSport (czy jakoś tak). kibice ( z tego co mi wiadomo) też narobili dymu i proszę - jest efekt. to na pewno chłit marketingowy ale ja i tak nie przedłużę umowy, jeśli bedę musiała płacić więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 29.03.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 w tej chwili płace 71, chcą mnie zmusić do płacenia 99 zł ( bo nie można obniżyć abonamentu tylko wziąść wyższy, a że nie ma takiego za 71 to zostaje za 99) tyle płacić nie bede ni ch....a, złodzieje trzeba bedzie rozwiązać umowę, jestem c+ a n sport niech sobie w dupe wsadzą ! lepsze było stare c+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
night_84 29.03.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 80% moich znajomych rezygnuje i bierze na przetrzymanie naziemną. Ogólnopolski protest jest tu bardziej niż wskazany. Z idei wszyscy powinni oddać dekodery. Zobaczycie że ceny nie będą o 20zł wyższe a niższe, frajer ten co się ugina i za przedłużenie tego samego w zamian za lojalność dostaje kare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.03.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Właśnie dostałam ofertę http://www.facebook.com/events/475781265808613/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 29.03.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 80% moich znajomych rezygnuje i bierze na przetrzymanie naziemną. Ogólnopolski protest jest tu bardziej niż wskazany. Z idei wszyscy powinni oddać dekodery. Zobaczycie że ceny nie będą o 20zł wyższe a niższe, frajer ten co się ugina i za przedłużenie tego samego w zamian za lojalność dostaje kare. dobry pomysł, przeczekać na naziemnej, po podpisaniu umowy dopiero za 18 miesiecy można coś zmienić, a nowi abonenci mogą podpisać umowę na 12 miesiecy, i gdzie tu sens i logika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 30.03.2013 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 w tej chwili płace 71, chcą mnie zmusić do płacenia 99 zł ( bo nie można obniżyć abonamentu tylko wziąść wyższy, a że nie ma takiego za 71 to zostaje za 99) tyle płacić nie bede ni ch....a, złodzieje trzeba bedzie rozwiązać umowę, jestem c+ a n sport niech sobie w dupe wsadzą ! lepsze było stare c+ Złóż wypowiedzenie. Wtedy będziesz w gronie tych, którzy mogą dostać lepsze/niższe oferty cenowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.03.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zaczynają się działania... http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/693789,w_nc_rewolucja_personalna_z_firmy_odchodzi_w_trybie_natychmiastowym_wiceprezes_beata_monka.html http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,13653021,Rosnace_klopoty_NC___UOKiK__Te_praktyki_budza_nasze.html http://media2.pl/tag/nc-plus ciekawe czy coś przyniosą dobrego dla użytkowników, musieliby jednak działać w tempie błyskawicznym bo do połowy kwietnia niedaleko i zdążę już umowę rozwiązać Jako, że jestem ostatnio bardzo żadkim użytkownikiem telewizji - w mieszkaniu miałam kablówkę, teraz tylko dla Babci jest założona antena satelitarna, z której odbierana jest n, powiedzcie jakie kanały można by odbierać oddając dekodery, a zostawiając antenę? Co trzeba zainstalować? A antena naziemna pozwoli mi oglądać jakie programy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.03.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 daamiann bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 30.03.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 ciekawe czy będą dochodziły regularnie jakieś programy, jeżeli tak to ma to przyszłość, jeżeli nie to jest to tv dla niewymagających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 30.03.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 właśnie mi sie przypomniało że polsat ma darmowy pakiet, chyba jest trochę więcej programów niż w naziemnej, trzeba mieć tylko dekoder i antene i za darmo jest podstawowy pakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 30.03.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 KOCHANI POTRZEBNA WASZA POMOC! TERAZ POTRZEBNE BARDZO JEST WASZE WSPARCIE! Masz jakąś opinię, sugestię lub poradę dla nC+? A może jakieś pytanie? Proszę wpisywać je w odpowiednim temacie na forum (w tym miejscu: http://antyncplus.pl/index.php?c=9). Nie wymagana jest rejestracja. Liczę na jak największą liczbę wpisów, bo nie ukrywam, że są one mi baaaardzo potrzebne i cel jest zacny. Miłego wieczoru! I do dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 03.04.2013 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisałem dzisiaj wypowiedzenie z usług n-ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 04.04.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 jakiej treści wypowiedzienie trzeba wysłać i na jaki adres ? taki sam adres dla nki ja dla c+ ? bo też wysyłam wypowiedzenie, witaj naziemna telewizjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.04.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 możesz tu poczytać https://www.facebook.com/antyncplus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 04.04.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 już trochę bałagan sie tam zrobił i mało jest konkretów, ogólnie nie wiadomo co robić, podobno nc+ wstrzymało wysyłanie listów do abonentów z informacjami co dalej o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.04.2013 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Właśnie składam wymówienie, ale jeśli się decydujesz to masz niewiele czasu, potem zostajesz na warunkach nowej umowy. Prawdopodobnie nie dostałeś nawet propozycji przejścia na nc+ skoro byłeś w cyfrze? przepisałam fragment z regulaminu, który mi przysłali Nc+Regulamin świadczenia usługRozdział IX. Rozwiązanie i zmiana Umowy16. Abonent ma prawo rozwiązać umowę w każdym czasie ze skutkiem natychmiastowym w przypadku rażącego naruszenia przez Dostawcę usług postanowienia Umowy, Regulaminu, Cennika, Szczegółowych Warunków, Warunków Promocji. 17. Jeżeli w okresie, na który została zawarta Umowa, Dostawca usług dokona zmiany Regulaminu, Cennika, Szczegółowych Warunków obowiązujących Abonenta, Abonent ma prawo rozwiązać Umowę składając Dostawcy usług pisemne oświadczenie o rozwiązaniu Umowy z powodu braku akceptacji dokonanych zmian w terminie wskazanym w informacji o zmianie Regulaminu, Cennika, Szczegółowych Warunków obowiązujących Abonenta, doręczonej Abonentowi, skutkujące na koniec miesiąca, w którym Abonent złożył oświadczenie. Termin do złożenia pisemnego oświadczenia o rozwiązaniu Umowy, o którym mowa w zdaniu poprzedzającym , nie może być krótszy (?) niż 14 dni od daty otrzymania przez Abonenta informacji o dokonanych zmianach. Brak pisemnego oświadczenia Abonenta we wskazanym terminie oznacza akceptację zmian i kontynuowanie Umowy na zmienionych warunkach. Informacja o zmianach Regulaminu, Cennika, Szczegółowych Warunków obowiązujących Abonenta, zostanie doręczona Abonentowi z wyprzedzeniem co najmniej jednego miesiąca przed terminem wprowadzenia zmian w życie. Wchodzi w życie z dniem 19 marca 2013 Sprzęt (jeśli był dzierżawiony) trzeba oddać za pokwitowaniem w autoryzowanym punkcie w ciągu 14 dni od rozwiązania umowy Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 05.04.2013 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Pisałem na adres który widnieje na fakturze.A treść listu była taka.: xxxxxxxxxxx xxxxxx, 2013-04-03xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxNr abonenta 000000000Nr umowy 000000000 ITI Neovisin Sp. Z o. o. Ul. Kłobucka 23 02-699 Warszawa Rezygnacja z umowy nr 00000000 W związku z wprowadzeniem nowego Regulaminu Umowy o Abonament obowiązującego od 1maja 2013 roku wypowiadam umowę o abonament z powodu braku akceptacji zmian wyżej wymienionego Regulaminu, gdyż nie wyrażam zgody na zmianę warunków umowy. Po zakończeniu kwietniowego okresu rozliczeniowego proszę o definitywne wyłączenie sygnału, usunięcie z Państwa baz moich danych osobowych oraz nie przekazywanie moich danych w żadnych celach na rzecz innych instytucji czy operatorów. Zobowiązuję się do zwrotu karty kodowej i dekodera u najbliższego autoryzowanego przedstawiciela nc+ lub innego waszego autoryzowanego przedstawiciela.Jednocześnie informuję, że w razie braku odpowiedzi na lokalizację odbioru dekodera i karty po terminie 14 dni od wyłączenia sygnału będę zmuszony obciążyć ITI Neovisin Sp. Z o. o. kosztami magazynowania dekodera i karty w wysokości 5zł za dobę. Z poważaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.04.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Właśnie się coś zmieniło http://ncpluspytania.pl/viewtopic.php?id=1491 i jeszcze przydatne linki http://www.jtz.pl/jak-wypowiedziec-umowe-telewizji-n http://pokazywarka.pl/rezygnacja-telewizja-n/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 05.04.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 co za porażka z tym nc+, nikt nic nie wie, aż nie mogę uwierzyć że taki gigant tak dał dupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts