Kalina 21.04.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Witam ! Zastanawiam sie jak odgrodzic powierzchnie trawnika od żwirowej sciezki ? Drewniane pale, czy moze kamienie? Myslalam tez nad posadzeniem roslin na podwyzszeniu (podsypac ziemie), ale nie mam pojecia jak sie do tego zabrac. Powierzchnia trawnika jest niewielka i moga wyniknac problemy z koszeniem. Macie jakies doswiadczenia w tym temacie? Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apeska 22.04.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Kalino,ja jestem absolutnym laikiem ogrodniczym, ale stoję przed tym samym problemem, więc czytam co mi w ręce wpadnie. Jest jeszcze w sprzedarzy numer specjalny "Ogrodów" albo "MOjego pięknego ogrodu" poświęcony właśnie trawnikowi i tam są bardzo interesujące zdjęcia różnych rozwiązań. Polecam - inspirujące.POzdrawiam. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apeska 22.04.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Oczywiście jest jeszcze w sprzedaży, a nie w sprzedarzy Coś złego dzieje się z moim mózgiem. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts