1aaalicja 27.03.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Witam wszystkich-proszę o pomoc w znalezieniu miejsca na maleńką sypialnę, a właściwie miejsca na sam materac o wymiarach 140x200. Mniejsze pokoje już zarezerwowały dzieciaki, więc my musimy poszukać miejsca w salonie. Mam już dosyć spania na rozkładanej sofie!!! W nowym mieszkaniu (blok w trakcie budowy) chciałabym mieć kącik sypialny. Plan mieszkania w załączeniu. Czy ktoś ma jakiś pomysł, czy da się to zrobić???[ATTACH=CONFIG]179485[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 27.03.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 proponuję w taki sposób: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1aaalicja 27.03.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Bardzo dziękuję za odpowiedź, też rozważałam to miejse, z tym, że bardziej myślałam o wydzieleniu samego materaca ułożonego na stelażu (może paletach?) panelami przesuwnymi, chciałam pozostawić możliwie jak największą przestrzeń w salonie. Chodzi mi też po głowie podest otwierany od góry, w nim ukryty materac, w ciągu dnia na podeście można położyć poduszki (marokańskie?) i wykorzystywać jako kąt do przesiadywania, a może kuchnia na podeście i łóżko wysuwane spod spodu .... Co sądzicie o takich rozwiązaniach, czy to jest praktyczne? Może ktoś ma takie "coś" u siebie w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1aaalicja 28.03.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Przyszedł mi do głowy jeszcze taki pomysł na umieszczenie łóżka. Co o tym sądzicie? (niestety, plastycznie nie jestem uzdolniona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts