Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy nadal czytacie gazety budowlane czy tylko forum ?

Co jest dla ciebie źródłem informacji budowlanych ?  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co jest dla ciebie źródłem informacji budowlanych ?

• Internet
      4
    • Gazety budowlane - sporadycznie
      0
    • Gazety budowlane - regularnie
      0
    • Internet + Gazety budowlane
      5

Recommended Posts

U mnie tyko internet.

W gazetach jest zbyt mało konkretnych informacji,a za dużo śmieci typu wypełniacze i reklamy.

Poza tym w internecie można weryfikować informacje poprzez czytanie różnych opinii,czytając gazetę jesteśmy zdani tylko na tą jedną słuszną.

Wydaje mi się że gazety dobre są dla początkujących,bo tam nie ma zalewu informacji i można się powoli wdrażać.Jak człowiek po pewnym czasie zauważy że "ale to już było"i czyta w kółko jedno i to samo,to wtedy czas sięgnąć do internetu :)

• 3 weeks później...
  • 4 months później...
  • 1 month później...
Oj zdecydowanie lubię sobie przeglądać forum Muratora. Czasami się uaktywnię, wypowiem, tu doradzę, tam coś skomentuję. Lubię aktywne poznawanie wiedzy budowlanej. Gazetę również kupuję i te konkurencyjne także, ale naprawdę sporadycznie. Musi mnie zaciekawić okładka, abym kupiła :) Ostatnio kupowałam tylko te, w których był poruszany temat okien, bo była to dla mnie sprawa na topie :) Pozdrawiam!

• 1 month później...