lukaszo11 28.03.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 witam,mam niezbyt równo (dokładnie) położoną ostatnią warstwę kleju ( STYRLEP 220 - Kreisel ) na elewacji.Teraz na wiosnę chciałbym ją spróbować wyrównać jak się da- moje pytanie - czym najlepiej to zrobić ?Jak gładka musi być powierzchnia pod tynk aby nie było widać niedociagniec kleju ( tynk raczej silikonowy gramatura 2.0 )Dodam ,że chodzi raczej o ryski na kleju i "chropowate" momentami powierzchnie.Klej był robiony jesienią 2012rpozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszo11 21.07.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 czy ktoś pomoże ? Troche mi sie przeciągło i czas najwyzszy sie zabraćRobiłem test papierem ściernym 150 - robi sie gładka ale wieksze "Zgróbienia" ciężko się równają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszo11 04.09.2013 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 ktoś poradzi ? po ew. zeszlifowaniu czym najlepiej zagruntować ? chciałbym na wisonę dopiero robić tynk i muszę zabezpieczyć elewację na zimę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts