_weynrob_ 01.05.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Gleby jest 1408 m2 dokładnie. Chętnie wysłucham propozycji, dzięki, Majki Jeżeli masz czas to poczekaj aż to odrośnie i opryskaj to wszystko glifosatem--daj 2 l na około 60-100 l wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 01.05.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Weynrob - czy Ty naprawdę sądzisz,że wszyscy na forum wiedzą, co to są chwasty dwuliścienne albo jednoliścienne? I czy nie zapomniałeś dodać,że glifosat nie działa na zasuszoną trawę i suche chwasty, o których tu część pisze? A na co to rzutuje czy wszyscy coś wiedzą czy nie?? Komu kazałem pryskać zasuszoną trawę glifosatem?? --Nie wiem co chcesz mi przekazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts