ard83 28.03.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 WitamJestem kompletnie zielony w tym temacie, ale mam nadzieję że tutaj znajdę odpowiedź na nurtujące mnie pytanie. Jestem na etapie projektowania kuchni, mieszkanie znajduje się w bloku. 1. Czy istnieje możliwość przeniesienie wylotu otworu wentylacyjnego na boczną ściankę komina, jak na zdjęciu poniżej?2. Czy jeżeli zastąpię okap, pochłaniaczem mogę zaślepić otwór do którego obecnie podłączona jest ta rura okapowa i zabudować go szafką ? pozdrawiamAdrian http://images50.fotosik.pl/1904/0382858050f99ead.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 28.03.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 jeśli to pierwszy kanał, a na to wygląda, to zaślepiasz ten, kujesz z boku i gotowe przy pochłaniaczu zaślepiasz ten otwór , rure wywalasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts