nieborak1983 28.03.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Witam wszystkich, To mój pierwszy temat na Waszym forum. Możliwe, że temat się wcześniej pojawił, za to szczerze przepraszam. Zrobiłem sobie remont przed świętami w mieszkaniu, odświeżyłem ściany malując nową farbą a także odświeżyłem sobie piec. Mianowicie wydłużyłem sobie troszkę rurę spalinową zmieniając ją jednocześnie z rury 0,6 mm wcześniej zainstalowanej na 2 mm rurę produkcji DARCO wraz dwoma regulowanymi kolankami. Problem mój polega na tym, że podczas rozpalania do momentu zanim porządnie się rozgrzeje (nawet z kilkadziesiąt minut) roznosi się nieprzyjemny zapach z nowo zainstalowanych rur.... Rozpalam ogień 3 raz, pierwszego dnia paliłem z 3h, drugiego z 1h a podczas trzeciego palę Czy ten zapach jest normalny ? Jak długo będzie unosił się w powietrzu ? Proszę o poradę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts