turalyon 28.03.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Witam, Mam mały problem. Przez ostatnie mrozy stropem wszedł mi mróz do domu i mam niewielkie placki odparzoneo tynku na łaczeniu sufitu ze scianą. Na suficie występują na dłygosci 4 metrów 3 niewielkie odparzenia - każde ma max 5x5cm. Słychać że tynk jest odparzony, i troszkę się zniszczyła w tym miejscu szlichta z piasku kwarcoweo i wapna. I zastanawiam się cvzy jest sens to kuć, czy tylko przejechąc delikatnie szlichtą. Występuje to w salonie, i boje sie że tego tynku cementowo wapienneo później nie naprawie bez widocznych sladów. A tynk jest tak fajnie zrobiony że nie chce dawac gładzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 01.04.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Jeżeli odparzony to nie kombinuj tylko usunąć i położyć na nowo, jak dobry fachowiec to se poradzi bez śladu a i tak będzie potem malowane to po pierwsze te plamy a potem całość i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts