Jerroslaw 28.03.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Witam!Mam taki problem, potrzebuje kupić drzwi (samo skrzydło) do łazienki o grubości 18mm (stara futryna). Szukam wszędzie ale nigdzie nie mogę dostać. Nawet używanych nigdzie nie ma, albo źle szukam... Byłby ktoś w stanie mi podpowiedzieć gdzie mógłbym dostać takie drzwi? Wymiary futryny to wys. 203cm, szer 78cm i ta nieszczęsna grubość 18mm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.03.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Wizyta u stolarza wydaje się być najlepszym wyborem, bo nawet jeśli jakaś firma zechciałaby zrobić taki jednostkowy przypadek, to zapewne cena wyjdzie nie niższa niż drzwi od stolarza czy też nowe, typowe drzwi z futryną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 29.03.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Na pewno potrzebujesz skrzydło grubości 18 mm czyli 1,8 cm ? Sprawdź czy dobrze przemierzyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.03.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Po głębszej analizie sprawy wydaje mi się, że tu chodzi umownie o głębokość "przylgi", gdzie teraz wszystkie drzwi mają 26mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 30.03.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Jeśli chodzi o przylgę 20 mm to takie skrzydła robi POL-SKONE (ale za 100% dopłaty) oraz firma VERTIM (taniej, ale mniej wzorów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jackie1888 02.04.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Można dopasować standardowe skrzydło do starej ościeżnicy . Jeśli chcesz wyślę ci na priv namiar na firme ,która to robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts