Magdalenka 10.05.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 właśnie !!! jak to jest z tymi drzwiami !!! niestety z tego co się zdążyłam zorientować to drzwi antywłamaniowe w przyzwoitej cenie przeznaczone są do mieszkań a nie domów Co z gwarancją na takie drzwi jak zamontuje je w domu ... pewnie przepadnie Czy tylko Gerda nadaje się do domu .. ale to już chyba koszt ok 2700 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 10.05.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Caly czas zastanawia mnie sens takich drzwi w domu, przeciez jest masa miejsc, ktoredy moze wejsc zlodziej. Czy sa jeszcze jakies argumenty, poza znizka w ubezpieczeniu, za posiadaniem takich drzwi? Zakladajac, ze nie planuje bunkra z kratami.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka 10.05.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 chyba tylko zniżka w ubezpieczeniu.... żadnych innych rozsądnych nie widzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 10.05.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 ja kiedyś wypełniałem tak z ciekawości jakiś wniosek on-line o ubezpieczenie mieszkania i okazało się, że jak ktoś ma okna P4 i alarm z monitoringiem to już z tego tytułu ma chyba z 40% zniżki, tak że kolejna zniżka za drzwi nie jest już brana pod uwagę (przekracza maks. limit zniżek).CHyba że rzeczywiście ktoś nie ma okien P4 i alarmu z monitoringiem, to wtedy drzwi to najtańszy sposób na załapanie się na zniżkę. Tylko kiedy się ta zniżka zwróci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILeq 10.05.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Wiesz, w sumie drzwi do których dokładasz koło 1000 (bo jakieś 1500 minimum musisz wydać na bardzo niedrogie zewnętrzne) i tak wychodzi taniej, niż wk2 i p4 + alarm z monitoringiem (który akurat uważam za niezbędne wyposażenie). Zniżka wróci Ci się dokładnie w 5. roku (bo co roku masz -25% zniżki), czyli co 5 rok gratis, a pewnie się tego parę nazbiera w tym życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka 17.05.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Czy może ktoś wstawiał drzwi antywłamaniowe z tych przeznaczonych do mieszkań. Podobno obawy przed rdzewieniem nie ma bo są wykonane z ocynkowanej stali ale może być kłopot z przemarzaniem gdyż stalowa kratownica dotyka do metalowych powierzchni drzwi....Jakie są wasze doświadczenia w tym temacie ... ??? jeśli jakieś są ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts