jack77w 29.03.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Witam Chcę położyć na chudziaka pod stytropian papę termozgrzewalną typową na fundamenty Ilekroć szukam czegoś w necie za każdym razem wyskakuje ICOPAL Czy jest jakaś inna opcja ( FIRMA - z nazwy proszę, produkująca papy na fundament) w cenie możliwej do zaakceptowania przez człowieka z pensją dużo poniżej średniej krajowej czy nie ma, co takich ludzi skazuje na papy podkładowe lub folie budowlane ???????? Szukam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie: Czy ta papa jest taka świetna i warta swoich pieniędzy (rolka prawie 300 zł + preparat gruntujący też nie tani) czy rekalma zrobiła tak dobrą robotę ???? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 29.03.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 a dlaczego papa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack77w 29.03.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 ponieważ nie jestem przekonany całkowicie do folii, a i tak dam ją jako zabezpieczenie styropianu przed papąmoże polecisz jakąś folię która będzie odpowiednia to może nie będę pchał się w koszty(-:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 29.03.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 nie ma takiej opcji zebym Ci polecil jakakolwiek folie.. folie wybij sobie z glowy... po raz kolejny tego akurat opisywac nie bede... zreszt anie tylko ja akurat zostalo odswiezone: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?133866-Izolacja-pionowa-fundament%C3%B3w-papa-!ja mniej wiecej tyle mam na ten temat do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 29.03.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 szit... Ty mowisz o izolacji poziomej... nie pionowej... sorka ale zaraz tez znajde link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżodar 03.04.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 szit... Ty mowisz o izolacji poziomej... nie pionowej... sorka ale zaraz tez znajde link To jak , będzie ten link dotyczący izolacji poziomej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts