Szymon73 30.03.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Witam wszystkich.W tym roku chciałbym rozpocząć budowę domu i w związku z tym poszukuję solidnej fimy budowlanej z okolic Łodzi ,Głowna .Dziekuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellakama 27.04.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Witam wszystkich.W tym roku chciałbym rozpocząć budowę domu i w związku z tym poszukuję solidnej fimy budowlanej z okolic Łodzi ,Głowna .Dziekuję i Pozdrawiam Ja Ci mogę polecić z okolic Łęczycy. Kończą właśnie u mnie i wiem, że zaczynają następną budowę. Nie są firmą ale poprostu ekipą, która wie co i jak się robi. Jest bardzo zadowolona z ich pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jopasek 29.11.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Polecicie jaką ekipę? Chce zacząć budowę w nowym roku w Rogowie woj. Łódzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts