andrzej_ar 30.03.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Mam taki problemJest budynek na którym stropodach został pokryty membraną dachową.Na ten dach jest wyjście z mieszkania na "taras"Na membranie są położone luzem płytki betonowe ale ani to pięknę ani wygodne - są "luźne" bo nie przyklejone itd Pytanie - co można ułożyć na membranie dachowej tak aby można było korzystać z dachu jak tarasu? Bo rozumiem że płytek ceramicznych nie położę? (wylewka na membranę i płytki?) Macie jakieś propozycje materiałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 30.03.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 czy mamy ograniczenia w wysokosci kolejnych warstw?co jest bezposrednio pod membrana? na czym jest ulozona?jaka to jest membrana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej_ar 30.03.2013 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 idąc od dołu mam stropodach, ocieplenie styropian, wylewka i membrana dachowa.Max luzu jaki mamy to ok. 5cm - aby być poniżej progu drzwi balkonowych. A co do membrany - hmm nie wiem, z grubej folii a raczej tworzywa, została położona zamiast papy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 02.04.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Masz niewielkie możliwości. Rozumiem że są spadki umożliwiające odprowadzenie wody. Fizelina, żwir i płytki to najlepsze rozwiązanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts