adam_mk 31.03.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Obudziłem się…Wstałem, podszedłem do okna i…. SZLAG MNIE TRAFIŁ!!!Wszędzie białego gó… do kolan!!!Widoczek Bożonarodzeniowy!!!! Cholera!!!To powinno być KARALNE!!! Gdzie się podziała ta kretynka?Kto ją zatrzymał?Przyćpała na jakiej imprezie i nie wie gdzie ma przyjść i co ma zrobić?I my teraz mamy czekać nie wiadomo jak długo aż ona się ogarnie?!!!Straty mi się robią! Wam chyba też… Postanowiłem więc, wściekły jak jeszcze nigdy w Wielkanoc, wezwać Was do wspólnego PROTESTU!Ktoś MUSI tę cholerę przyprowadzić do opamiętania!RZĄD ma to zrobić?Wiele miał – a NIE ROBI….WEŹMY SPRAWĘ W SWOJE RĘCE!!! Proponuję:Zawezwijcie rodzinę od stołu do małego wysiłku!ZBUDUJCIE ŚNIEGOWEGO ZAJĄCZKA WIELKANOCNEGO!Wklejacie tu sobie wzajemnie różniste pocztówki…Zająca zbudowanego „tymi ręcami” wklejcie!Domy budujecie – to zająca nie zbudujecie?!No, jak kto mniej wprawny (co widać czasem z postów) to może… choć kurczaczka… Cel jest taki:Pokazać Wiośnie, że my jej tego NIE ZAPOMNIMY!Pokazać Wielkanocy – ze TAKIEJ nie chcemy!Pokazać Zimie tym króliczkiem i kurczaczkiem – że ZASPAŁA i już tam gdzieś na nią czekają! Jak ta Zima ma się zorientować, że to już Wielkanoc?Do chałupy, zobaczyć, Wam nie wejdzie, boście po pół metra styro na ściany napchali!Do stołu nie podejdzie – to dajmy jej tego zajączka gdzieś w obejściu!Może się ogarnie? Potem zrobimy sobie rodzinne zdjęcie z tym zajączkiem i kurczaczkiem…Może ten obrzęd co pomoże i drugiego TAKIEGO sobie łebki już w życiu nie zrobią…Bo?Bo podobno ocieplenie mamy…Jakiś kretyn to wymyślił i jeszcze każe nam sobie za to, podobno, płacić!Zróbmy ten obrzęd: Bałwanki Wielkanocne!Zawstydzi się jedna z drugą to może otrzeźwieją i nareszcie i po Bożemu zgasimy kocioł CO. Z Wielkanocnymi pozdrowieniami dla protestujących Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 31.03.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Hej! Zgasisz, Adasiu, zgasisz... jak dobrze pójdzie końcem kwietnia... Napisali: Naukowcy badają te zjawiska na przestrzeni wielu dekad i - jak wskazują statystyki - temperatura pod koniec 20. wieku rosła dość szybko. W ostatnich latach jednak przestała i jest stabilna - wbrew modelom klimatycznym. Naukowcy na razie nie wiedzą, dlaczego tak się dzieje. A co oni, k... wiedzą.... To już nie jest normalne... u nas. Racz zauważyć, że dziś -4, -5 było w nocy w Niemczech, Belgii, Holandii, połowie Francji, ba, na wyspach. To tak, jakby u nas początkiem maja... słońce przestanie tak ciepło świecić, zima zimy sięgać będzie a ludzie w kożuchach rżnąć będą zboże. Drzewa i rośliny żywiące przed czasem pomarzną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 31.03.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 a podobno mamy obecnie szczyt aktywnosci w jego 11 -sto letnim cyklu na Sloncu... podobno mamy tez ocieplenie klimatu... gdyby nie to "globalne ocieplenie" to pewnie rano dzisiaj musialbym pingwiny z maski samochodu wygonic, albo spieprzac przed jakimis miskami polarnymi....Tez juz mam dosc... lepic zajaca nie bede, snieg zmrozony... nie klei sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 31.03.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Szczyt, powiadasz...To co będzie w dołku?Dzień zmartwychwstania Pańskiego....Mnie by się w taką pogodę zmartwychwstawać NIE CHCIAŁO!!!Nawet wstawać mi się nie chce... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 31.03.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 adam: ja leże i kwicze przez tą wszawą pogodę: roboty opóźnione po dobry miesiąc z okładem, towary na sezon są a mnie tylko szlag i przełożenie trafia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 31.03.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Co zajrzę na prognozę pogody to piszą - ze za tydzień...Już od miesiąca, parszywa ich paszczęka tak piszą!!! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 31.03.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Mogę się przyłączyć ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 31.03.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Jutro zamiast lanego poniedziałku psiajegomordaparchata , do południa będzie szuflowanie .........co za shit ......jak ja bym chciał z kosiareczką polatać ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 01.04.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Kompletnie nie kumam o sssoo waam chozziii?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 07.04.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 jest jest !Piekne sloneczko, cieplo na zewnatrz....NARESZCIE !!! Trzeba to oblac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts